Alternativet kurs og kompetansesenter

Alternativet kurs - og kompetansesenter (AKK) er Vestlandets største kurstilbyder innen Coaching, NLP og TFT. AKK ble etablert i 1999 og antall studenter øker stadig. Vi har alltid fulle kurs. AKK har 3 faste instruktører som alle er sertifiserte NLP Trainer. AKK tilbyr også sertifisering i Tankefeltterapi (TFT), Metasertifisering, 2. og 3. år på Coachingskolen. Vår bakgrunn med å tilby tjenester mot næringslivet gir oss stor kompetansebredde innen det vi tilbyr av kurs. Målgruppen er alle som ønsker Personlig utvikling eller Utdanning innen våre kurstilbud. I tillegg til våre sertifiseringskurs tilbyr vi enkeltstående kveldskurs og individuell oppfølging innen Coaching, Terapi og TFT. Nytt i år er kurs i Enneagrammet. Vi får meget gode tilbakemeldinger.


 |  1 2   |  Neste side >>

Coachingskolen - NLP / Coachingutdannelse

Vi tilbyr NLP / coachingutdannelse. Vår coachingutdannelse bygger på Nevrolingvistisk psykologi (NLP), som er en moderne og effektiv metode. NLP handler om hvordan bruk av sansene og språket påvirker deg selv og andre.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 9 måneder 19.800 kr  

Coachingskolen del 1 - NLP Practitioner

Vi tilbyr kurs i NLP Practitioner del 1 av den 1 årige Coachingskolen. Kurset har 4 moduler som går over 4 helger. Etter 40 år er kunnskapen og ferdighetene som læres bort på NLP, kanskje de mest kraftfulle innen personlig utvikling som er tilgjengelig i dag.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 helger (4 moduler) 23.800 kr  

Coachingskolen del 2 - NLP Master Practitioner

Vi tilbyr kurs i NLP Master Practitioner del 2, som fortsetter der NLP Practitioner del 1 slutter. På dette kurset er det enda flere modeller og teknikker, og mer vekt på coaching. Kurset har 4 moduler som går over 4 helger.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 helger (4 moduler) 23.800 kr  

Enneagrammet

Vi tilbyr kurs om Enneagrammet. Enneagrammet er en flere hundre år gammel modell med beskrivelser av ni grunnleggende personlighetstyper og deres underliggende motiver for hva de gjør.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 4.500 kr  

Kommunikasjonskurs

Vi tilbyr kommunikasjonskurs. Grunnlaget for kommunikasjon er persepsjon og balansen mellom å snakke og lytte. For å forbedre din forståelse av kommunikasjon har dette kurset til hensikt å gi grunnleggende innsikt i hvordan kommunikasjon fungerer.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger  

Kurs i mental trening

Mental trening er en del av det idrettspsykologiske fagfeltet og har til hensikt å utvikle sine mentale og fysiske ressurser maksimalt. Et fantastisk verktøy for endringsarbeid for å utvikle tenkning og få tilgang til ressurser for å skape de nødvendige følelsene for motivasjon og inspirasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger  

Kurs om angst

Vi tilbyr gruppekurs som kan bidra til at du får verktøyene du trenger til å håndtere angsten og hverdagen med et lettere sinn. Angstlidelser er en samlebetegnelse for tilstander med irrasjonell frykt som hovedsymptom.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger  

Kurs om utmattelse

Vi tilbyr kurs om utmattelse. Utmattelse, trøtthet eller fatigue beskrives som en følelse av svakhet, kronisk mangel på energi eller konstant slitenhet som ofte forekommer både fysisk og psykisk. Mange opplever at batteriet er tomt og at de ikke klarer å fungere på jobb, hjemme eller sosialt.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger  
 |  1 2   |  Neste side >>