Kom og Dans Oslo

Kort om KOM OG DANS - Johan Fastings kursvirksomhet. • Hundretusener har vært på kurs hos KOM OG DANS, og lært den folkelige danseformen fastingswing. • Hos Kom og Dans i Oslo tilbys også kurs i mange andre dansearter. • Kursoppleggene har god progresjon over flere nivåer fra nybegynner til avansert. • Vi har miljøer for ulike aldersgrupper. • Du kan komme alene, med partner eller med venner. Alle er like velkommen!


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Brudeslow

Vi tilbyr 2-timers dansekurs i brudeslow. Mange brudepar velger en balladelignende melodi til sin brudedans. Da er det en danseform som ellers kalles slow / slowdans / danse vanlig / gådans / foxtrot, som passer best.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 2 timer 680 pr par kr  

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer 680 pr par kr  
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 timer 680 pr par kr  

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr dansekurs i brudevals som privatundervisning. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 1 time 850 kr  
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time 850 kr  
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 1 time 850 kr  

Bugg (svenskbugg) - helg

Vi tilbyr dansekurs i bugg (også kjent som svenskbugg) over 1 helg. Hos oss er det et sosialt miljø hvor du kan komme for å danse bugg. Kursopplegget søker å gjenskape det svenskbugg har blitt til, gjennom de siste par tiår i en del førende miljøer i Sverige.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 425 kr  

Bugg grunnkurs - nivå 1

Vi tilbyr grunnkurs i bugg på nivå 1. På grunnkursene tar vi imot nye - vi begynner på nye turer som er nye for alle, også for de som har gått noen ganger før, og ikke har hatt alt pensum på grunnkursnivå. Litt grunntrening for alle, og litt nytt for alle!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 6 kvelder 860 kr  

Bugg litt øvet - nivå 2

Vi tilbyr dansekurs i bugg på litt øvet nivå 2. På nivå 2 repeterer vi fra grunnkursene, legger på nye enkle turer, og legger kanskje til enkel åpen slowdans / gådans til rolig bugg. Dette er dans som brukes mye vekselvis med bugg i buggmiljøer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 6 kvelder 860 kr  

Bugg videregående - nivå 3

Vi tilbyr dansekurs i bugg på videregående nivå 3. På nivå 3 danser vi mye til forskjellige tempo, og til flere stilarter i musikk, noe som gjør buggen vår svært allsidig. Vi lærer nye kombinasjoner og turer, og repeterer gamle.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 6 kvelder 860 kr  

Folketango og slow

Vi tilbyr dansekurs i norsk folketango og slow. På kurset legger vi vekt på kombinasjon av teknikker, steg og bølger. Her håper vi at mange vil finne sitt tangomiljø, og vi legger også mye vekt på forskjellig musikk og dansetrening.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 dager 425 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>