Norges Idrettshøyskole

Norges idrettshøgskole er ein vitskapleg høgskule med eit særleg, nasjonalt ansvar for forsking og høgare utdanning innan det idrettsvitskaplege fagfeltet.

Dei sentrale aktivitetane våre er undervisning, forsking og formidling. NIH har eit breitt spekter av disiplinar, fag og praktiske aktivitetar. Høgskulen sine aktivitetar er avgrensa til idrett, kroppsøving, leik, friluftsliv, dans, trening og andre former for rørsle.


 |  1 2   |  Neste side >>

Bachelor i Sport Management

Vi tilbyr bachelor i Sport Management. Gjennom studiet tilegner studentene seg kunnskap som gir forutsetning for ledelse og arbeid i idrettsorganisasjoner og i frivillig, offentlig eller kommersiell sektor.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kringsjå Oslo, Kringsjå 3 år 930 pr semester kr  

Idrett, kultur og utviklingssamarbeid påbygning - Sør Afrika

Ønsker du å studere idrett og samtidig jobbe som frivillig bistandsarbeider i andre kulturer? Studiet gir deg innsikt i forholdet mellom idrett og internasjonalt utviklings- og fredsarbeid, i andre kulturer og i idrett som kulturfenomen.

Sted Dato Varighet Pris
Sør-Afrika Sør-Afrika  

Idrettens organisasjoner og organisering - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om idrettens organisasjoner og organisering. Gjennom kurset får du innsikt i idrettens organisasjoner, og hvordan disse er organisert. Mest vekt legges på norske forhold, men også internasjonal idrett inngår i kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7.700 kr  

Kroppsøving deltid, del 1

Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 1. Målsettingen med deltidsstudiet er å gi lærere formell kompetanse til å undervise i kroppsøvingsfaget i skolen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kringsjå Oslo, Kringsjå 2 semester 24.800 kr  

Kroppsøving deltid, del 2

Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 2. Studiet gir forståelse av mennesket i bevegelse både fra naturvitenskapelige og samfunnsvitenskapelige perspektiver.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kringsjå Oslo, Kringsjå 2 semester  

Master i lærerutdanning - kroppsøving og idrettsfag

Lærerutdanningen i praktiske og estetiske fag for trinn 1 – 13, kroppsøving og idrettsfag, utdanner lærere til å arbeide profesjonelt med barn og unges utvikling og læring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kringsjå Oslo, Kringsjå 5 år 930 pr semester kr  

Master i kultur og samfunn

Studiet integrerer teori og praksis fra humaniora og samfunnsvitenskapene blant annet gjennom å samarbeide rundt forskning og utvikling med det brede arbeidslivsfeltet. Dette inkluderer statlig og kommunal forvaltning, private bedrifter, organisasjoner og andre offentlige organ.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kringsjå Oslo, Kringsjå 2 år 930 pr semester kr  

NIH Aktiv styrkekurs

Vi tilbyr NIH Aktiv styrkekurs. Kurset passer for deg som har erfaring med styrketrening, f.eks fysiske trenere, fysioterapeuter, idrettsleger, personlige trenere, og andre styrketreningsentusiaster.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kringsjå Oslo, Kringsjå 2 dager 4.800 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>