Senzie Akademiet

Senzie Akademiet er den eneste kosmetisk dermatologiske hudpleieskole i Norden med høgskolestudier. I samarbeid med Høgskolen i Buskerud og Vestfold tilbyr vi høgskoleutdannelse innen hudpleie, kosmetiske behandlinger og ledelse/drift av helse og velvære klinikker.


Dermapeut - nettstudie med samlinger

Vi tilbyr utdanning til dermapeut hudpleier som nettstudie med fysiske samlinger. Vi ønsker at dette studiet skal gi deg som ønsker å jobbe i dybden med hud, best mulig kunnskap. Vi tenker også at det er viktig med en helhetlig og holistisk tilnærming, slik at kunden din får best mulig resultater!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Studiet går over 1. år - 70% nettba... 89.000 kr  

Kosmetisk dermatologisk sykepleier - nettstudie med samlinger

Vi tilbyr kosmetisk dermatologisk hudpleieutdanning for sykepleiere som nettstudie med fysiske samlinger i Oslo. En utdannelse fra Senzie Akademiet er mye mer en filler og injeksjoner. Du lærer hud, hudhelse, hudforbedringer og moderne innovative behandlinger og produkter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 måneder 124.000 kr  

Senzie Masters - Botulinium toxin nivå 2

Vi tilbyr kurs i Senzie Masters - Botulinium toxin nivå 2. Kurset handler om svettebehandling, øyenbrynsløft, gummysmile, platysma, behandling av depressor anguli oris, bunnylines, tanngnissing.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld 7.500 kr  

Senzie Masters - Leppefiller og hake nivå 2

Vi tilbyr kurs i Senzie Masters - Leppefiller og hake nivå 2. Senzie Masters gir deg muligheten til å øke kompetansen din gjennom praktisk erfaring, i et ekte behandlingsmiljø.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 11.990 kr  

Senzie Masters - Midface, nasolabiale og marionette fold nivå 2

Vi tilbyr kurs i Senzie Masters - Midface, nasolabiale og marionette fold nivå 2. Senzie Masters gir deg muligheten til å øke kompetansen din gjennom praktisk erfaring, i et ekte behandlingsmiljø.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 12.890 kr