Yogakurs for nybegynnere i Oslo

Yin Yogalærer utdannelse - intensivkurs

Vi tilbyr utdannelse til Yin Yogalærer som intensivkurs. Yin yoga har fokus på yin delene av kroppen som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer. Stillingene utføres liggende eller sittende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 11 dager 18.500 kr

Yoga & kvinners helse

Dette inspirerende og integrerte kurset er en kombinasjon av yogapraksis, øvelser og filosofisk utforskning for kvinner i alle aldre, uansett bakgrunn, som vil være i harmoni med sin egen rytme, forstå sitt indre landskap og som vil være mer tilstede for å ivareta seg selv og sin egen helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg

Yoga anatomi / bevegelses-anatomi

Vi tilbyr kurs i yoga anatomi / bevegelses-anatomi. Bli med på oppdagerferd i verdens mest avanserte konstruksjon: den menneskelige organismen. Få mer glede og balanse i din egen og dine kunders yogapraksis og trening med bedre forståelse for kroppens anatomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 3.100 kr

Yoga for menn

Nå er det mannfolkas tur til å trene yoga! Visste du at yoga først og fremst ble utviklet for og av menn fra gammelt av, og nå er det på tide at mennene finner tilbake til «matta».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg eller en dag 500/2.900 kr

Yogalærer utdannelse (9 samlinger)

Vi tilbyr utdannelse som Yogalærer. Målsettingen med utdannelsen er å gi deltakerne innsikt og verktøy for å kunne utøve en meningsfull og effektiv yogatrening hjemme samt å kunne arbeide profesjonelt som yogalærer i ulike sammenhenger. Utdannelsen tilsvarer kravet fra Yoga Alliance.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.10.2022 9 samlinger13.10.2022 49.900 kr

Yogamassasje introkurs/til husbruk

Gi deg selv en "retreat-dag" og lær en avslappende behandling med yogamassasje som består av en kombinasjon av indisk oljemassasje og assisterte yogatøyninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.750 kr

Yogamassasjeterapeut

Vi tilbyr utdannelse som yogamassasjeterapeut. Yogamassasje er en dynamisk og dyptgående hel kroppsbehandling med røtter i Yoga og Ayurveda - en urgammel indisk vitenskap hvor helhetsperspektivet er sentralt. Yogamassasje omfatter indisk massasje og assisterte tøyninger basert på yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 20.10.2022 28 dager over 7 - 8 måneder20.10.2022 38.000 kr

Yorba

Vi tilbyr kurs i Yorba. Bli med og utforske yorba - for kvinner i alle aldre. Yorba er en ny treningsform skapt for kvinner med ønske om å dele gleden over en sunn og sterk naturlig kropp. Med gode øvelser for nakke, rygg og hofter myker vi opp og gir mer plass til pusten .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 ganger 500 kr

Barneyoga (4 - 7 klasse) - gratis

Vi tilbyr gratis kurs i barneyoga for alle barn og unge i bydel Nordre Aker. Ved påmelding bruker du rabattkoden KURS, da slipper du å betale noe. Kurset er selvsagt også tilgjengelig for barn utenfor bydelen, men da betaler man som vanlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frysja Oslo, Frysja 8 uker Gratis kr

Ungdomsyoga - gratis

Vi tilbyr gratis yogakurs for ungdom som bor i bydel Nordre Aker. Du «kjøper» kurset som varer helt frem til sommeren ved å bruke rabatt-koden KURS. Kurset er selvsagt også tilgjengelig for ungdom utenfor bydelen, men da betaler man som vanlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frysja Oslo, Frysja 8 uker Gratis kr

Yogakurs for nybegynnere

Vi tilbyr yogakurs for nybegynnere - lær yogaens grunnleggende øvelser. Dette 4-ukers kurset er både for deg som har lyst til å begynne med yoga og deg som ønsker å delta på en lavterskel yogaklasse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frysja Oslo, Frysja 4 uker 899 kr

Yoga for voksne / ungdom

Vi tilbyr kurs i yoga for voksne / ungdom

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 5 uker 800 kr

Kriya Yoga Kurs

Vi tilbyr kurs i Kriya Yoga. Når vi tenker på Yoga i vesten i dag, tenker vi ofte på fysiske øvelser. Yoga er langt mer en bare fysiske øvelser. Yoga betyr forening, og handler om å komme fra det å oppleve oss selv som separerte til å oppleve oss som hele eller forenede med den store helheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Yin yoga ved stress - ro og balanse

Yin yoga ved stress - ro og balanse. Dette er en rolig yogaklasse. I noen av stillingene arbeides det over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd / leddbånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hellerud Oslo, Hellerud 30.08.2022 12 kvelder30.08.2022 2950 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 08.09.2022 14 kvelder08.09.2022 3430 kr

Formiddagsyoga

Vi tilbyr formiddagsyoga. Du lærer gode, dyptvirkende fysiske øvelser, pusteøvelser og enkle meditasjoner. Hver kursgang blir avsluttet med en dybde-avspenning. Et helhetlig yogaprogram hvor du utforsker samspillet mellom kroppen, pusten og sinnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 12 ganger 2.640 kr

Basic Yoga

Basic yoga bygger på introkurset og gir en innføring i klassiske hatha yoga øvelser og pusteteknikker. Klassen egner seg for nybegynnere – eller for de som har behov for å repetere materialet fra introkurset. Dette nivået passer alle, uansett alder og kondisjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

Basic Yoga (light)

Denne klassen vektlegger grunnleggende og rolige yogaposisjoner. Man gjennomgår bl.a ”half sun salutation”, enkle stående og liggende posisjoner og pusteteknikker. Hvor man i tradisjonell yoga fryser posisjonene, legger man her vekt på å få mer flyt i bevegelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

Introduksjon til yoga

Introduksjonskursene i yoga gir en innføring i grunnlegg-ende yogaposisjoner og pusteteknikker. Kursene vektlegger individuell instruksjon, og gir et solid grunnlag for å begynne i våre ordinære grupper (som går kontinuerlig).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 4 timer 800 kr

Yoga, trinn 1

I denne klassen fokuserer man på å utføre grunnleggende yogaposisjoner på en korrekt og presis måte. Solhilsen blir gjenomgått i sin helhet, sammen med stående posisjoner, backbends, forward bends, twists og inversions.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

Yin yoga og Qi-gong workshop

Vi tilbyr yogakurs i yin yoga og Qi-gong workshop. Vi vil på denne workshopen styrke immunforsvaret og lungene gjennom gode øvelser fra yin yoga og Qi-gong. Gi deg selv tid til påfyll, egenpleie, indre ro og energi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 kveld 600 kr

 |  1 2   |  Neste side >>