Kurs i vann og avløpsteknikk i St. Hanshaugen

Vannbehandling i lukkede energianlegg - Webinar

Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Vannbehandling i lukkede energianlegg v/ Van Ha Doan. Dette er et innføringskurs i vannbehandling av lukkede væskebårne varme- og kjøleanlegg, energibrønner og gjenvinnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 2.500 kr

Vannbehandlingskurs for rørleggerbransjen - Webinar

Vi tilbyr webinaret Vannbehandlingskurs for rørleggerbransjen. Kurset gir en innføring i vannbehandling i varme- og kjøleanlegg slik at rørleggeren kan tilby gode og helhetlige løsninger til sine kunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.500 kr

Avløpsteknikk - elæring

ProsessTeam utvikler i løpet av 2021- 2022 et avløpskurs der kursdeltaker gjennom nettbaserte egenstudier i nettverk med andre kursdeltakere, med bistand fra instruktører, kan tilegne seg lovpålagt kompetanse innen avløpsteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Drift av damp og hetvanns-anlegg - E-læring

Prosessteam tilbyr kurs til driftspersonell i damp og hetvanns -anlegg der målsetting er å gi kunnskap som kan redusere uforutsette stopp og vedlikehold samt ivareta god energiøkonomi og forlenge anleggets levetid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.000 kr

Pumpekurs – prosjektering, drift og vedlikehold - E-læring

Vi tilbyr e-læringskurset pumpe – prosjektering, drift og vedlikehold. Pumpekurset for personell som har ansvar for planlegging, drift eller vedlikehold av pumpeinstallasjoner. Her følger en liten smakebit av hva du får lære deg som kursdeltaker:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.000 kr

Temakurs: Håndtering av fukt- og vannskader videregående nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om håndtering av fukt- og vannskader på videregående nivå. Kurset går detaljert inn i konsekvenser av skader samt hvordan man undersøker, vurderer, dokumenter og utbedrer ulike typer av fukt og vannskader i henhold til gjeldende norske standarder for fuktmåling og skadehåndtering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 3 timer fra 2.250 kr

Focus VARDAK grunnkurs online

Vi tilbyr Focus VARDAK grunnkurs online. Du vil lære grunnleggende teknikk for bruk av programmet, og skal kunne bruke programmet til å lese, endre og produsere 2D og 3D-modeller av kummer og bruke Focus Vardak biblioteket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15.11.2022 1 dag15.11.2022 5.590 kr