Truckførerkurs over 10 tonn - Stortruck i Rogaland

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.


Her finner du truckførerkurs under 10 tonn

Truckførerkurs stor truck - klasse T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck klasse T8 over 10 tonn. Industrikran Norge AS er en videreføring av selskaper som har importert, solgt og levert ABUS kransystemer i Norge i over 30 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 1 dag

Stortruck T8 med praksis

Vi tilbyr opplæring i stortruck T8 med praksis. Etter dette kurset har du ferdig sertifisert kompetansebevis.3 dagers kurs, inneholder både teori og praksis. Forkunnskap: T4 Truckfører. Teori på dagtid, praksis på ettermiddag/kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland 3 dager 8500 kr

Truckførerkurs stortruck teori - modul 2.2

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck over 10 tonn teori - modul 2.2. Hensikten med opplæringen er å gi blivende stortruckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av stortrucker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag

Stortruck klasse T6 - T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av stortruck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 14.04.2023 (+1) 1 dag14.04.2023 (+1) 4.330 kr

Refresherkurs - liten truck eller stor truck

Vi tilbyr refresherkurs for liten eller stor truck med instruktør Willy Steinskog. Kurset gjennomføres ute hos kunde eller i våre lokaler i Sandnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Truckførerkurs stor truck over 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs for stortruck med over 10 tonn løftekapasitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes

Truckførerkurs stortruck klasse T6 - T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8. Grunnleggende praktisk opplæring for personer med kompetansebevis for trucker med løftekapasitet t.o.m. 10 tonn, og som ønsker kompetansebevis for trucker med løftekapasitet over 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Klepp Klepp

Truckførerkurs - stor truck

Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck. Formålet med opplæringen er å gi stortruckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av stortrucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stortruckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Klepp Klepp 1 dag 3.600 kr

Truckførerkurs stor truck

Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck. Fagplanen for truckføreropplæringen, godkjent av Arbeidstilsynet, krever at et stortruckførerkurs er på minimum 8 timer teori og 16 timer praktisk kjøring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3.800 med fadderordning kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>