Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr fallsikringskurs. Riktig bruk av fallsikringsutstyr har stor betydning for sikkerheten til personer og annet personell som arbeider i høyden. Feilvurderinger kan få store konsekvenser og føre til alvorlige skader på personell, skade omdømme til bedriften, samt materielle verdier.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden som webinar. Hovedhensikten med arbeid i kurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer stillas, stiger og arbeidsplattformer samt litt om fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - arbeid på vei som webinar. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på vei, skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr kveldskurs i arbeidsvarsling 1 - arbeid på vei som webinar. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende som webinar. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 - trafikkdirigering som webinar. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende på norsk eller engelsk. Kurset tar for seg både sikkerhetstiltak som er spesifikke for lavspenningsanlegg og el-sikkerhet generelt. Kurset består av 15 kapitler som omfatter alt fra organisering av virksomhet til førstehjelp ved strømulykker.
Vi tilbyr kurs i fallsikring med kameratredning som webinar. Dette kurset gir brukerne grundig opplæring i forskjellige fallsikringssystemer og de begrensninger som produsentene har satt. Dette er virkelig et kurs flere burde gjennomført.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Hensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring. Fallsikringskurset gir deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på norsk, engelsk eller polsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE lavspenning m/hjerte og lungeredning. Eier / driver av et høyspenningsanlegg vil imidlertid etter vurdering kunne delegere myndighet til eier av en ekstern virksomhet, for eksempel myndighet til å utpeke leder for sikkerhet blant egne ansatte.
Vi tilbyr nettbasert kurs i FSE lavspenning offshore på norsk, engelsk eller polsk.
Vi tilbyr HMS sikkerhetskurs for bygg og anlegg som nettbasert kurs. Kursdeltageren følger en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass. Kurset kan holdes på norsk, engelsk eller polsk.
Vi tilbyr kjemikaliekurs for ledere som nettbasert kurs. Her får du lære hvordan du utfører kartlegging, risikovurdering og lager en handlingsplan. Vi ser også på avfallsdeklarering og mye mer.
Vi tilbyr kurs om kjemikalier på arbeidsplassen som nettbasert kurs. Kurset er en oppfølgning av kurset: Kjemikalier på arbeidsplassen Del 1. Del 2 er også laget for brukere som skal benytte kjemikalier i sitt arbeid.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter inkludert fallsikring som nettkurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra 2 til 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring som webinar. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert fallsikring som nettkurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra 5 til 9 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.
Vi tilbyr kurs i Arbeid i høyden / Fallsikring / Stillasbruker. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» Kap. 8 § 8-1 Gjennomgående krav til opplæring).
Vi tilbyr Arbeidsvarsling 1, 2 og 3. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesvei, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke. Dette kravet gjelder også når kommuner har fått delegert myndighet for veiarbeidsvarsling på riks- og fylkesveier.
Vi tilbyr kurs i farlig verktøy. Kurs og opplæringen i farlig småverktøy skal gi kursdeltaker/ bruker en grunnleggende innføring i sikker bruk av farlig småverktøy. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Vi tilbyr nå e-læringskurs med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen magnetpulvertesting (MT). Magnetpulvermetoden (MT) er en NDT-metode som benyttes både under og etter fremstillingsprosessen på eksempelvis stålkonstruksjoner og til drift og vedlikeholds-inspeksjon.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i NDT Magnetpulver Brush Up - online. Det legges hovedvekt på teori, men også prøving av objekter med virkelige feil gjennomgås på kurset. I forkant av kurset får man tilgang til e-læringsmodulen som kan gjennomføres hjemme.
Vi tilbyr nettbasert kurs i NDT magnetpulvertesting (MT) nivå 1 - 2. Dette er et videregående NDT-kurs for de som ønsker å utdype kunnskapen omkring magnetpulver testing (MT).
Vi tilbyr online-kurs i NDT Penetrant testing (PT) nivå 1 - 2. Dette er et videregående NDT kurs for de som ønsker å utdype kunnskapen omkring penetrant testing (PT).
Vi tilbyr oppfriskningskurs i NDT - Penetrant testing (PT) online. Dette er et oppfriskningskurs innen NDT-metoden penetrant testing (PT) for de som har eller har hatt sertifikat på PT nivå 2, og behøver en oppdatering før resertifisering.
Vi tilbyr Radiografi Brush Up oppfriskningskurs online. Dette kurset legger vekt på litt teori og mye på praktisk øvelse i bedømmelse av film. Kurset starter med en gjennomgang av den viktigste teorien for radiografi testing.
Vi tilbyr online-kurs i NDT radiografi testing nivå 1.Dette er et NDT grunnkurs i radiografisk testing som lærer deg prinsippene for påvisning av feil under ståloverflater ved hjelp av radiografi. Eksaminering er ikke påkrevd.
Vi tilbyr online-kurs i NDT radiografi testing nivå 2. Dette er et videregående NDT kurs i radiografisk testing (RT) for de som ønsker å utdype kunnskapene sine omkring radiografiprøving.
Vi tilbyr NDT Strålevern Brush Up oppfriskningskurs online. Dette er et oppfriskningskurs i farene ved bruk av radioaktive kilder og røntgenapparat, som kreves for å kunne arbeide med industriell radiografi eller som strålevernkoordinator i en bedrift.
Vi tilbyr online-kurs innen strålevern. Dette er et innføringskurs i farene ved bruk av radioaktive kilder og røntgenapparat, som kreves for å kunne arbeide med industriell radiografi eller som strålevernkoordinator i en bedrift.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i NDT Ultralydprøving Brush Up online. Dette kurset legger hovedvekten på teori, men også praktisk ultralydprøving av objekter med virkelige feil.
Vi tilbyr online-kurs i NDT ultralydprøving nivå 1. Dette er et grunnkurs i å lære seg prinsippene for å påvise feil under overflaten ved hjelp av ultralydkontroll. Eksaminering er ikke påkrevd.
Vi tilbyr online-kurs i NDT ultralydprøving nivå 2. Dette er et videregående kurs for de som ønsker å utdype kunnskapen om ultralydprøving.
Vi tilbyr Virvelstrøm Brush Up oppfriskningskurs online. Dette kurset legger vekt på å repetere den grunnleggende teori, så vel som å trene på praktisk prøving av objekter med virkelige feil, inklusive repetisjon av alle nødvendige kalibreringer.
Vi tilbyr online-kurs i NDT virvelstrøm nivå 1. Dette er et NDT grunnkurs i prinsippene for å påvise overflatefeil ved hjelp av virvelstrøm testing / Eddy Current (ET). Eksaminering er ikke påkrevd.
Vi tilbyr online-kurs i NDT virvelstrøm nivå 2. Dette er et videregående NDT-kurs i virvelstrøm testing / Eddy Current (ET) for de som ønsker å utdype kunnskapen omkring virvelstrømprøving. Kurset dekker kravene i EN ISO 9712 / Nordtest.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i NDT Visuell Inspeksjon Brush Up - online. Dette kurset legger vekt på å repetere den grunnleggende teori, så vel som å trene på praktisk prøving av objekter med virkelige feil. Hver ettermiddag får deltakerne teoretiske oppgaver som skal løses til neste dag.
Vi tilbyr kurs i NDT - visuell inspeksjon nivå 1 - 2 online. Dette er et kurs for de som ønsker å utdype kunnskapen om visuell prøving. Kurset er delt inn i en nivå 1- og en nivå 2-del og kjøres som ett samlet kurs.
Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen Penetrant testing (PT). Penetrantmetoden (PT) er en hurtig og effektiv NDT-metode som anses for å være minst utstyrskrevende, og er dermed en billig prøvemetode.
Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen radiografisk testing / prøving (RT). Radiografimetoden (RT) benyttes som NDT-metode innen stort sett alle produksjonsbransjer, fra fly, olje- og gassindustrien til mat- og medisinindustrien.
Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen Ultralyd (UT). Ultralydmetoden (UT) benyttes som NDT-metode innen stort sett alle produksjonsbransjer, fra fly, olje- og gassindustrien til mat- og medisinindustrien.
Vi tilbyr nå e-læring som en del av vår opplæring innen Virvelstrømtesting / Eddy Current (ET). Virvelstrømsmetoden (ET) er den mest benyttede inspeksjonsmetoden innen flyindustrien, men også i offshore sektoren har metoden fått innpass.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring i håndholdt verktøy. Dette kurset tilfredsstiller: «Forskrift om utførelse av arbeid» § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr
Vi tilbyr kurs i ISPS - Karmsund Havn - Norsk. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr kurs i ISPS - Molde og Romsdal Havnfinnes på norsk og engelsk. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling kurs 1, 2 og 3 for bedrifter. Dersom man skal arbeide på riks- og fylkesvei kreves det arbeidsvarslingskurs 1 og 2. Det kravet gjelder selv når kommunene har blitt delegert myndighet for veiarbeidsvarsling på riks- og fylkesveier.
Betongklyngen N3C i samarbeid med Narvik Vgs og BA -senter Nord ønsker deg velkommen til kurset. Kurset gir generell kunnskap som alle som har med betong å gjøre bør kunne - eller bare for deg som ønsker å lære mer om verdens mest brukte bygningsmateriale!
Vi tilbyr kurs i ATEX, forskrift og normer knyttet til Atex direktivet for bedrifter. Med dette kurset vil deltageren få en forståelse av forskriftene som gjennomfører det nye ATEX-direktivene 2014 / 34 / EU og de tilhørende krav.
Vi tilbyr kurs i elektroinstallatørprøven / installatørprøven, forberedelse til eksamen som nettundervisning. I kurset gjennomgår vi også informasjon knyttet til det praktiske rundt gjennomføringen av prøven.
Vi tilbyr kurs i elektronisk kommunikasjon - EKOM - fiberoptiske installasjoner for bedrifter. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (NKOM) henviser til relevante standarder: NEK 700 serien i sine forskrifter.
Dette kurset gir en grundig innføring i oppbygning av og forståelse av NEK 700 serien. Temaer som omhandles er systemforståelse, hvordan de ulike nettstrukturene planlegges og de feil som kan inntreffe ved manglende kunnskap både innen planlegging og installasjon.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende -Web kurs . Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende praksiskurs for bedrifter. Alle forskrifter og normer som omhandler installasjoner i eksplosjonsfarlige (soneklassifiserte) områder, stiller krav til den kompetansen som involvert personell skal inneha.
Vi tilbyr kurs i FEL-NEK 400:2018 for bedrifter. Kurset kan arrangeres som komplett kurs, eller som blokkvise separate kurs hvor ulike temaer settes sammen. Kurset tar for seg forskriftens definisjon av el-sikkerhetsbegrepet, krav til dokumentasjon, sluttkontroll og vurdering av risiko.
Vi tilbyr kurs i normen NEK 400:2018 som nettkurs. Dette kan arrangeres som komplett kurs, eller som blokkvise separate kurs hvor ulike temaer settes sammen. Kurset tar for seg forskriftens definisjon av el-sikkerhetsbegrepet, krav til dokumentasjon, sluttkontroll og vurdering av risiko.
Maskiner blir installert i nær sagt alle elektriske anlegg i dag. Eksempelvis nevnes ventilasjonsanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, maskiner i landbruket som elevatorer, kornskruer, korntørkeanlegg samt produksjonsutstyr i industrien.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri høy og lavspenning fast track på norsk og engelsk. Fast track versjonen starter med en pre-test som sjekker deltakerens kunnskaper om FSE. Avhengig av resultatet fra pre-testen vil deltakeren få et kurs som er tilpasset kunnskapsnivået som blir avdekket i pre-testen
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri, høy og lavspenning på norsk og engelsk. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri, høyspenning på norsk og engelsk. Kurset fokuserer på holdninger til egen sikkerhet. Dessverre skjer det altfor mange ulykker i bransjen som følge av at forskriftene ikke benyttes.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri, høyspenning fast track på norsk og engelsk. Fast track versjonen starter med en pre-test som sjekker deltakerens kunnskaper om FSE. Avhengig av resultatet fra pre-testen, vil deltakeren få et kurs som er tilpasset kunnskapsnivået som blir avdekket i pre-testen.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri, lavpenning fast track på norsk og engelsk. Fast track versjonen starter med en pre-test som sjekker deltakerens kunnskaper om FSE. Avhengig av resultatet fra pre-testen, vil deltakeren få et kurs som er tilpasset kunnskapsnivået som blir avdekket i pre-testen.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri, lavspenning på norsk og engelsk. Kurset fokuserer på holdninger til egen sikkerhet. Dessverre skjer det altfor mange ulykker i bransjen som følge av at forskriftene ikke benyttes.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Instruert person på norsk og engelsk. Dette kurset er beregnet for drift og vedlikeholdspersonell, med eller uten elektrobakgrunn. Hensikten er å gi grunnleggende kjennskap om hvilke faremomenter det er ved arbeid i et elektrisk anlegg og forebygging av ulykker.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Skip, høy og lavspenning fast track på norsk og engelsk. Fast track versjonen starter med en pre-test som sjekker deltakerens kunnskaper om FSE. Avhengig av resultatet fra pre-testen, vil deltakeren få et kurs som er tilpasset kunnskapsnivået som blir avdekket i pre-testen.
Vi tilbyr nettkurs i FSE skip, høyspenning på norsk og engelsk. Kurset fokuserer på holdninger til egen sikkerhet. Dessverre skjer det altfor mange ulykker i bransjen som følge av at forskriftene ikke benyttes.
Vi tilbyr nettkurs i FSE skip, høyspenning fast track på norsk og engelsk. Fast track versjonen starter med en pre-test som sjekker deltakerens kunnskaper om FSE. Avhengig av resultatet fra pre-testen, vil deltakeren få et kurs som er tilpasset kunnskapsnivået som blir avdekket i pre-testen.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Skip, lav og høyspenning på norsk og engelsk. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr nettkurs i FSE skip, lavspenning på norsk og engelsk. Kurset fokuserer på holdninger til egen sikkerhet. Dessverre skjer det altfor mange ulykker i bransjen som følge av at forskriftene ikke benyttes.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Skip, lavspenning fast track på norsk og engelsk. Fast track versjonen starter med en pre-test som sjekker deltakerens kunnskaper om FSE. Avhengig av resultatet fra pre-testen, vil deltakeren få et kurs som er tilpasset kunnskapsnivået som blir avdekket i pre-testen.
Vi tilbyr kurs i FSE, forskrift om sikkerhet i elektriske anlegg for bedrifter. FSE kom som ny forskrift gjeldende fra 1. juli 2006. Dette er en felles forskrift for lavspenning og høyspenning og refererer til NEK EN 50110-1:2005.
Vi tilbyr kurs i førstehjelp som nettkurs.
Vi tilbyr kurs i førstehjelp for bedrifter. Kurset er spesielt rettet inn mot skader i elektriske anlegg og følger kravet til førstehjelpsopplæring som Instruert Person.
Vi tilbyr kurs i instruert personell for bedrifter. En instruert person er en person som er tilstrekkelig instruert eller eventuelt overvåket av sakkyndig person slik at han eller hun er i stand til å oppfatte risiko og til å unngå fare som følge av elektrisitet.
Vi tilbyr nettkurs i NEK 400 landbruk, landbrukshåndboka. NEK 400 Landbruk er en teknisk spesifikasjon som er utarbeidet av NEK etter ønske fra landbruksnæringen, Norges bondelag, Landbrukets brannvernkomite og Gartneriforbundet.
Vi tilbyr kurs i NEK 400: 2022 : Nyheter - Revidert norm - webinar .Kurset gir deg en gjennomgang på hva som er nytt i NEK 400:2022 Kurset er for deg som ønsker en god forståelse av FEL og NEK 400, hvordan regelverket kan benyttes og hvordan det er å forstå.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-1, elektrotermografi som nettkurs. Målsetningen er at de som deltar skal lære å utføre termografering i elektriske anlegg på en tilfredsstillende måte og samtidig forberede dem best mulig til å bestå eksamen.
Vi tilbyr nettkurs i NEK 405-2, elkontroll bolig. Et eksamensforberedende kurs som også passer for de som ønsker kurs før resertifiseringseksamen. Kurset omhandler brann i boliger og i landbruksinstallasjoner. Brannårsaker, elektrisitet som ”tennkilde” og forebyggende tiltak.
Vi tilbyr kurs i NEK 405-3, Elkontroll Næring som nettkurs. Flere forsikringsselskaper gir rabatter på premien til forsikringskunder som jevnlig gjennomfører elkontroll av sertifisert personell og utbedrer eventuelle avvik som rapporteres.
Vi tilbyr kurs i NEK 440 Stasjonsanlegg for bedrifter. Det vil legges vekt på systemforståelse med fordypning i grunnleggende sikkerhetskrav, risikovurdering, beskyttelsestiltak, berøringsspenning, design og utførelse av jordingssystemer spenningsutjevning samt tiltak for å hindre overført potensial
Vi tilbyr kurs om overspenningsvern og Jordingsforhold i lavspenningsanlegg for bedrifter. Hvordan bidra til å hindre branner og havari på elektriske installasjoner og utstyr grunnet overspenninger. Nye krav i NEK 400:2014 - Hva innebærer det.
Vi tilbyr kurs i verifikasjon, dokumentasjon og sluttkontroll for bedrifter. Dette er et kurs tilrettelagt og beregnet for å gi deltakerne trygghet for at kravet til dokumentert sluttkontroll ihht FEL-NEK 400 skal oppfylles.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr fallsikringskurs som nettundervisning. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.