Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor. Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.
Vi tilbyr fiskevelferdskurs som fjernundervisning. Vårt godkjente kurs i fiskevelferd er for ansatte ved settefisk-, matfisk- og stamfiskanlegg. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende.
Vi tilbyr repetisjonskurs i fiskevelferd som fjernundervisning. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.
Vi tilbyr nettbasert kurs om legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere som fjernundervisning. Kurset skal styrke kompetansen og kunnskapen rundt håndtering i daglig drift og røkting. Kurset dekker forskriftskravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som nettbasert kurs.
Legionella er en miljøbakterie som finnes i vann. Den finnes i små mengder på mange fuktige steder utendørs. Bakterien kan gi smittefare hvis den får formere seg over lengre tid i lite brukte dusjer/spredere eller blindledninger i ledningsnettet.
Opplæring i rømningssikring er lovpålagt for alle som arbeider innen sjøbasert oppdrett. Vårt rømningssikringskurs dekker kravene i akvakulturdriftsforskriften (Global G.A.P, ASC) for personell som skal håndtere levende fisk Kurset gjennomføres som fjernundervisning.
Vår opplæring i sykdoms- og sykdomsidentifisering skal styrke deltakernes kompetanse og kunnskap rundt oppdagelse og håndtering av sykdomstilfeller i oppdrett. Kurset dekker kravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som fjernundervisning.
Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk
Vi tilbyr kurs om Ik-mat for bedrifter. Lover, forskrifter og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll. Målsettingen er å innfri AML’s krav. Undervisningen blir en veksling mellom korte forelesnings-sekvenser og gruppearbeid.
Vi tilbyr grunnkurs matsikkerhet (HACCP). Tillegg til HMS-kurs for ansatte, verneombud og daglig leder, for arbeid med matproduksjon, matsalg, og servering av matvarer innenfor “HoReCa” og liknende virksomheter.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.