Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr

Sjømat-kveld

Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1,700 kr

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Matsopp

Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.600 kr

Temakurs - Vilt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.05.2024 1 dag16.05.2024 2.490 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider. Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2024 1 dag01.11.2024 2.490 kr

Fiskeretter med ferskvann- og saltvannsfisk

Tradisjonen i Norge var å spise mye fisk, og mye fersk vannsfisk. Per i dag er det ikke så mange som vet lengre hvilken ferskvannsfisk som kan spises, hvordan man graver fisk eller hvordan å lage gode fiskekaker. På dette kurset, skal vi i gang med å lage fiskeretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 29.11.2024 1 dag29.11.2024 2.490 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.08.2024 1 dag30.08.2024 2.490 kr

Gryteretter

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, gryter som putrer og ikke minst en fantastisk middag? De fleste av oss forbinder gryteretter med bestemødre, store kjeler på komfyren og glemte dufter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Hønsehold

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.05.2024 1 dag03.05.2024 2.490 kr

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.05.2024 1 dag03.05.2024 2.490 kr

Julemat

Vi hlder kurset julemat. Lær deg tradisjonell norsk julemat med spennende oppskrifter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.11.2024 1 dag15.11.2024 2.490 kr

Julepølser

Vi holder kuret julepølser. Lær å lage dine egne pølser!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.12.2024 1 dag13.12.2024 2.490 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.10.2024 1 dag18.10.2024 2.490 kr

Mat fra ville vekster

Vi tilbyr kurs i mat fra ville vekster. Dette kurset er nytt og vi er kjempespente over å kunne tilby det! Bli med på en dag med spede unge blader, flotte spiselige blomster og duftende nyskudd!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.06.2024 (+1) 1 dag08.06.2024 (+1) 2.490 kr

Norsk tapas

Dette kurset er ganske nytt og vi er kjempespennende over å kunne tilby det! Bli med på en ettermiddag med tapaslaging med norske råvarer med gourmetkokken vår, Karin, etterfulgt av en nydelig tapasmiddag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 09.11.2024 1 dag09.11.2024 2.490 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.05.2024 1 dag24.05.2024 2.490 kr

Sauser og kraft

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.12.2024 1 dag06.12.2024 2.490 kr

Soppkurs - høstens skatter

Liker du sopp, men tør du ikke plukke mer enn kantarell, steinsopp og kanskje en håndfull til? Vil du lage mer spennende mat med sopp, lære å konservere dem på andre måter (soyasaus!) og bli inspirert til å dra på leting er nye sopp da er dette kurset noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.09.2024 (+1) 1 dag06.09.2024 (+1) 2.490 kr

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.04.2024 (+1) 1 dag26.04.2024 (+1) 2.490 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.09.2024 1 dag20.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 27.09.2024 1 dag27.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Food - nettkurs

The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 360 kr

Mat - nettkurs

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 360 kr

Åssiden skole - temauke bedre mat - nettkurs

Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

Heldagskurs om tang og tare

Velkommen til en dag i tangens verden! Vi er så heldige å få besøk av "Ting med tang", og de skal holde en innholdsrik og sosial dag hos oss med fokus på sanking og bruk av tang og tare i mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 11.05.2024 7 timer11.05.2024 1750 kr

Kjentmansrunden

Ønsker du å se skjærgården og øysamfunnene gjennom en kjentmanns øyne? Vi tilbyr den beste formen for sightseeing, i båter man kjører selv og med lokalt følge som viser veien. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Lett havfiske - Havfiske med guide

Vi tilbyr lett havfiske. Lett havfiske eller fjordfiske som det også kalles, foregår fra båt innaskjærs. Fisket er artsbasert slik at kundene får prøve seg på forskjellige teknikker som gir spesifikke arter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Snorklesafari

Bli med på Snorkel safari. Vi tilbringer noen herlige timer i sjøen og utforsker den unike verdenen under vann. Vår instruktør hjelper til med utstyr og grunnleggende teknikker, men det forventes at deltakerne er svømmedyktige og har brukt maske og snorkel før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 gang 750 kr

Tangsafari

Tang vil aldri bli det samme etter at man har vært med på en tangsafari! Noen har aldri brydd seg om tang, og mange har til og med synes at den har vært ekkelt. Men nå er tiden inne for å lære mer om denne fantastiske ressursen som finnes overalt rundt oss. Nå skal den få en verdi!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 4 timer 750 kr

Tangsafari for de minste

Tang vil aldri bli det samme etter at man har vært med på en tangsafari! Noen har aldri brydd seg om tang, og mange har til og med synes at den har vært ekkelt. Men nå er tiden inne for å lære mer om denne fantastiske ressursen som finnes overalt rundt oss. Nå skal den få en verdi!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 2 timer 350 kr

Amaroneprovning med ost & charkbricka

Vi erbjuder kurser i Amaroneprovning med ost & charkbricka. Den här fredagen smakar vi på noga utvalda Amarone viner! Smaken på Amarone är typiskt fyllig med härliga toner av packad mörk frukt, russin och choklad med lång och stor eftersmak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 17.05.2024 2 timer17.05.2024 780 kr

Baroloprovning med aperitivo

Vi erbjuder kurser i Baroloprovning med aperitivo. Den här fredagen smakar vi på noggrant utvalda viner från en av Italiens allra finaste regioner, Piemonte! Under kvällen får ni smaka på flera viner från småskaliga producenter av just Barolo, alla med sin egen karaktär.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 10.05.2024 2 timer10.05.2024 780 kr

Bubbelprovning med ost & charkbricka

Vi erbjuder kurser i Bubbelprovning med ost & charkbricka. Vi smakar oss igenom det bästa som Italien har att erbjuda när det det gäller mousserande- som på en bubbelresa genom Italien ni sent kommer att glömma!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 03.05.2024 (+1) 2 timer03.05.2024 (+1) 780 kr

Grönsaker i fokus

Vi erbjuder kurset grönsaker i fokus. Vill du ha inspiration till att laga mer vegetariskt men vill behålla kött och fisk? Här är matkursen för dig, lär dig att laga gröna rätter som i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.390 kr

Italiensk glasskurs - Gelato

Vi erbjuder kurser i Italiensk glasskurs - Gelato! Älskar du också italiensk glass? Vi lär ut våra knep för att få till den där mjuka, lena konsistensen som kännetecknar en äkta gelato. Det är inte svårt att älska Gelato med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 04.05.2024 (+4) 1 dag04.05.2024 (+4) 1.390 kr

Matresa genom Italien

Vi erbjuder kurset Matresa genom Italien. Under tre matlagningsträffar reser vi genom landet och smakar oss igenom skillnaderna mellan maträtter från norra, mellersta och södra Italien

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 2.180 kr

Pasta fresca - baka din egen pasta

Vi erbjuder kurset Pasta fresca - baka din egen pasta. Lär dig baka egen färsk pasta! Även om det nu finns mycket bra färdig färsk pasta att köpa så förblir italienarnas egen hemlagade pasta en stående favorit i köket. För visst är pasta en ren njutning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.390 kr

Pizza och focaccia

Vi erbjuder kurset Pizza och focaccia!. Lär dig baka italiensk, traditionell pizza och focaccia! Resultat blir enastående trots att man inte har någon pizzaugn! Få rätter är så allsidiga som pizza och finns det något annat som är lika gott för både magen och själen?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 01.05.2024 (+1) 3 1/2 time01.05.2024 (+1) 1.390 kr

Vardagsmat - italienskt hela veckan

Vi erbjuder Vardagsmat - italienskt hela veckan. Tänk italienskt, så blir vardagens matlagning mycket enklare - och godare!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 1 kveld 1.390 kr

Vegansk all'Italiana

Vi erbjuder vegansk all´Italiana. Är du vegan och trött på sojakorv? Eller har du bara bestämt dig för att äta mer grön mat? Kom till oss och lär dig laga vegansk mat som man gör det i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 1 kveld 1.390 kr

Vinresan genom Italien – 2 tillfällen

Vi erbjuder kurser i Vinresan genom Italien – 2 tillfällen. Med hjälp av noggrant utvalda viner från Italiens alla håll och kanter tar vi med er på en Vinresa genom Italien. Under två kvällar rör vi oss från norr till söder för att smaka på Italien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 2 timer 1,470 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matlagningskurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger - hjemme hos deg eller i lokalene du måtte foretrekke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag

Italiensk språkreise - Brød, vin og språk i Lucca

Nå kan du dra på en ukes tur til Lucca i Toscana, lære italiensk med dyktige italiensklærere og så kombinere det behagelige med det nyttige når lokale eksperter tar deg med inn i vinens verden med vinsmakinger og vingårdsbesøk, og i den Toscanske mattradisjonen med praktiske kurs der dere lager mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 1 uke Euro 670 kr

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>