Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Matkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr matkurs for bedrifter. Hensikten med kurset er å gi deltagerne en opplevelse av hva god mat og godt samvær rundt bordet kan bety for atmosfæren i gruppen. Alle får opplæring i hele menyen og vi ønsker at man skal prøve seg hjemme etterpå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner Avtales kr

Reise til Paris - the city of lights

Vi tilbyr reise til Paris - the city of lights. Reis med oss og vi lover deg en uforglemmelig tur. Opplev Paris på sitt mest magiske - kulturen, maten, motene, alle de kulinariske godbitene. La deg overraske av de ukjente perlene som bare de lokale kjenner til.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 4 dager Ta kontakt kr

Taste Paris i Grand Palais - 4-dagers gourmet-mat festival

Vi tilbyr matreise til Paris - Taste Paris i Grand Palais er en 4-dagers gourmet-mat festival for alle mat-elskere! Vårt team lager et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe. Få faglig påfyll og opplev samtidig Paris på sitt mest magiske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 4 dager Ta kontakt kr

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr

Sjømat-kveld

Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1,700 kr

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Matsopp

Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.600 kr

Temakurs - Vilt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Vegetarmat, yogisk mat & oppskrifter

Du finner podkasten der du lytter til podkast, bare søk opp: Anahata -kortreist yoga. Du kan gå direkte til Spotify eller Apple Podcast her, eller du kan følge en av temaene under direkte til nettsiden for podkast-tema:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Slakt og partering

Kurset tar for seg slakt og partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven selv under veiledning fra oss. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse! Det er mulig å få kjøpt kjøtt fra kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tjøme Tjøme 05.08.2024 1 dag05.08.2024 1750 kr

Viltmatkurs

Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords. Middagen er gratis for gjesten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 kveld 3.500 kr

Hybelmatkurs

Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkompis

På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkurs til SFO og barnehage

Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart bålmatkurs

Vi tilbyr smart bålmatkurs. Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart sushi

Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 08.05.2024 (+12) 4 timer08.05.2024 (+12) 1750 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.04.2024 (+13) 3 timer26.04.2024 (+13) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 3 timer 08.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.05.2024 3 timer 22.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 23.05.2024 3 timer 23.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 06.06.2024 3 timer 06.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 20.06.2024 3 timer 20.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 09.08.2024 3 timer 09.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.09.2024 3 timer 05.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 19.09.2024 3 timer 19.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 03.10.2024 3 timer 03.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 17.10.2024 3 timer 17.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 3 timer 01.11.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2024 3 timer 14.11.2024 1.750 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.04.2024 (+1) 27.04.2024 (+1) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.06.2024 15.06.2024 1.950 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 (+6) 07.06.2024 (+6) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 28.06.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 16.08.2024 16.08.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 06.09.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 05.10.2024 05.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 18.10.2024 18.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.11.2024 15.11.2024 1.950 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.05.2024 (+3) 4 timer22.05.2024 (+3) 2100 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+4) 4 timer08.05.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 21.06.2024 4 timer 21.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 23.08.2024 4 timer 23.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.09.2024 4 timer 20.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 4 timer 01.11.2024 2100 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 17.04.2024 (+13) 4 timer17.04.2024 (+13) 1.750 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.04.2024 (+9) 4 timer30.04.2024 (+9) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 24.05.2024 4 timer 24.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 30.05.2024 4 timer 30.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 4 timer 14.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 15.08.2024 4 timer 15.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 4 timer 06.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 4 timer 04.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 4 timer 25.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 08.11.2024 4 timer 08.11.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.12.2024 4 timer 20.12.2024 2100 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.04.2024 (+6) 4 timer23.04.2024 (+6) 1.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 23.04.2024 (+6) 3 timer23.04.2024 (+6) 2100 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2024 (+4) 4 timer20.04.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 4 timer 07.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 4 timer 28.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 27.09.2024 4 timer 27.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.11.2024 4 timer 07.11.2024 2100 kr
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 2100 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 16.04.2024 (+10) 3 timer16.04.2024 (+10) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 3 timer 08.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 28.05.2024 3 timer 28.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.06.2024 3 timer 11.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 3 timer 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.09.2024 3 timer 11.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 3 timer 04.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 3 timer 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 3 timer 25.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.11.2024 3 timer 13.11.2024 1.750 kr

Ost og Vin i Kombinasjon

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 01.06.2024 (+6) 3 time01.06.2024 (+6) 1245 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 06.05.2024 (+12) 06.05.2024 (+12) 1750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 19.04.2024 (+14) 3 timer19.04.2024 (+14) 1.750 kr

Riesling & Dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2024 (+12) 3 time20.04.2024 (+12)
Oslo, Grünerløkka 04.05.2024 3 time 04.05.2024
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 3 time 25.05.2024
Oslo, Grünerløkka 08.06.2024 3 time 08.06.2024
Oslo, Grünerløkka 22.06.2024 3 time 22.06.2024
Oslo, Grünerløkka 10.08.2024 3 time 10.08.2024
Oslo, Grünerløkka 07.09.2024 3 time 07.09.2024
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 3 time 28.09.2024
Oslo, Grünerløkka 19.10.2024 3 time 19.10.2024
Oslo, Grünerløkka 02.11.2024 3 time 02.11.2024
Oslo, Grünerløkka 16.11.2024 3 time 16.11.2024
Oslo, Grünerløkka 14.12.2024 3 time 14.12.2024
Oslo, Grünerløkka 21.12.2024 3 time 21.12.2024

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.04.2024 (+9) 17.04.2024 (+9) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 21.05.2024 21.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 14.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.08.2024 13.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 27.08.2024 27.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 10.09.2024 10.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 24.09.2024 24.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.11.2024 05.11.2024 1.750 kr

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.04.2024 (+12) 16.04.2024 (+12)

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 08.05.2024 (+8) 3 timer08.05.2024 (+8) 1750 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Vi tilbyr 3 versjoner av to generasjoner, sushi, tacos og asiatiske smaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 (+5) 2 timer25.05.2024 (+5) 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 2 timer 25.05.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 24.04.2024 (+9) 3 timer24.04.2024 (+9) 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 15.05.2024 3 timer 15.05.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 04.06.2024 3 timer 04.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.06.2024 3 timer 25.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 14.08.2024 3 timer 14.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 28.08.2024 3 timer 28.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.09.2024 3 timer 12.09.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 09.10.2024 3 timer 09.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.10.2024 3 timer 22.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.11.2024 3 timer 12.11.2024 1500 kr

Vinkurs: Shades of rosé

Bli med på en vinsmaking og smak på en populær vinvariant elsket over hele verden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 04.05.2024 (+2) 3 timer04.05.2024 (+2) 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.05.2024 3 timer 25.05.2024 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.06.2024 3 timer 22.06.2024 1350 kr

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>