Kurs i livsstyrketrening i Finnmark

Livsmestringskurs - Kurs 1 Bli din egen skipper - å bli bevisst

Vi anvender verktøy som gir deg et kart på hvor du befinner deg og et kompass som viser hvilken retning du trenger å bevege deg for å komme hjem til ditt autentiske jeg. Verktøyet Enneagrammet beskriver ni ulike personlighetstyper. Hver av typene har sine helt unike behov og mestringsstrategier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 2990 kr

Trening og livsstilsendring - foredrag/kurs

Vi tilbyr foredrag/kurs i trening og livsstilsendring. La deg inspirere til vekst og utvikling gjennom engasjerende foredrag og kurs. Foredragene er ikke bare underholdende, de skal også berøre og bevege deg som tilhører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Farer ved rusmidler og kunsten å ta gode valg

Farer ved rusmidler og kunsten å ta gode valg - et rusforebyggende kurs i livsmestring for elever på ungdomsskolen. Tiden på ungdomsskoletrinnet kan være en periode med utprøving av rusmidler og store endringer på den sosiale arenaen - som gjør unge spesielt sårbare.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

5 viktige ting jeg lærte om trening da jeg begynte å bli glemsk

Vi tilbyr Gratiskurs : 5 viktige ting jeg lærte om trening da jeg begynte å bli glemsk. Stramming rundt hodet? Plutselig jernteppe? Glemte du kodene til datamaskina på jobben ? Gikk du ut på kjøkkenet og glemte hva du skulle der ?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr