Kortspill og brettspill kurs i Nannestad

I denne kategorien finner du kurs innen de mest populære kort og brettspillene over hele Norge. Nordmenn er glad i å spille, enten de er på hytta eller som en del av en spillforening. Det mest utbredt er pokerkurs, backgammonkurs, sjakkurs og bridgekurs, men det finnes kursing og tilbud for det meste. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Bridgekurs - Lær alene - selvstudium på nett

Dersom du er glad i å lære på egenhånd kan du også prøve computerprogrammet "Lær å spille bridge" som du finner lenke til under. Du kan også delta på våre årlige onlinekurs- der trenger man heller ikke makker før start.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 kvelder

Nybegynnerkurs i Bridgekurs - Online

Vi tilbyr nybegynnerkurs i Bridgekurs - Online.Norsk Bridgeforbund har nybegynnerkurs på internett hver høst. Undervisningen foregår på RealBridge. De to første leksjonene er et forkurs, beregnet på de som aldri har spilt bridge før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 290 kr

Spill Bridge 2 kurs - Online

Vi tilbyr Spill Bridge 2 kurs - Online. Undervisningen vil foregå på videokonferanse Zoom + spilletrening på RealBridge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 ganger Fra 290 kr

Spill Bridge 3 kurs - Online

Vi tilbyr Spill Bridge 3 kurs - Online. Undervisningen vil foregå på videokonferanse Zoom + spilletrening på RealBridge. Kurset skal gjøre deltakeren trygg på å diskutere bridge, tenke riktig i komplekse meldingsforløp, og utvikle seg videre på egenhånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 ganger Fra 290 kr