Vi tilbyr kurs i brannvern ved utførelse av varme arbeider. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.
Kurset gir deltagerne kunnskap og praktisk øvelse til selv å bli bedre rustet til å ta ansvar ved branntilløp. De skal skjønne hva som må til for at det skal brenne, vite hva slags slukkemidler de har tilgjengelig, hvor de er og hvordan de skal brukes.
Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen. Kurset gir deltakerne kunnskap om de kravene som ligger i myndighetenes- og forsikringsselskapenes forskrifter og vilkår. Inneholder pålagt praktisk slokkeøvelse
Vi tilbyr kurset "Dokumentasjon av brannsikkerhet § 13" etter læreplan fra NSO for bedrifter. Lær av erfarne brannmenn.
Vi tilbyr evakueringsøvelse med evaluering for bedrifter. Øvelsen legges opp i samråd med brannansvarlig. Denne øvelsen er viktig for å avdekke reasjonsmønster ved en utløst brannalarm.
Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.
Vi tilbyr nettbasert brannforebyggende brannvernlederkurs med det formål å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.
Vi tilbyr brannforebyggende brannvernlederkurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.
Vi tilbyr branntettingskurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er at kurset gir deltakerne økt kunnskap om brannceller, brannseksjoner, bygningstekniske forhold og grunnleggende kunnskap som er nødvendig for å gjennomføre branntetting på en sikker og forskriftsmessig måte.
Vi tilbyr brannvernkurs for bedrifter. Kursets varighet og omfang tilpasses ditt firma sine behov, kurset består normalt av en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske delen vil bestå av praktiske slukkeøvelser.
Vi tilbyr nettbasert brannvernskurs. Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Det er arbeidsgivers ansvar å kunne dokumentere at de ansatte har den nødvendige kunnskapen.
Vi tilbyr forsterket brannvernkurs for bedrifter. Etter gjennomført opplæring skal deltakerne selvstendig kunne gjøre riktig bruk av bedriftens håndslukkeutstyr, og som gruppe kunne yte organisert innsats med tungt slukkeutstyr.
Vi tilbyr 2-dagers bedriftsinternt grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.
Vi tilbyr 3-dagers bedriftsinternt kurs i grunnopplæring industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.
Vi tilbyr sertifiseringskurs i brannsikring ved varme arbeid via Teams. KSL og forsikringsselskapa krev sertifikat for utføring av varme arbeid. Dette gjeld også bønder på eigen gard, og eventuell brannvakt.
Senter for eiendomsfag i samarbeid med Firesafe inviterer til vårt todagers kompetanseprogram i brannsikkerhet.
Vi tilbyr kurs i Eiendomsdrift - Brannsikkerhet - nettkurs. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Firesafe inviterer til nettstudie om brannsikkerhet. Nettstudiet gir deg en komprimert utgave av vår todagers fordypning med Firesafe.
Vi tilbyr kurs i brannteori for bedrifter. Gjennom brannteori vil deltakeren få grunnleggende kunnskap om brann som fenomen, hvordan brann utvikler seg og konsekvensene ved en brann. Målet er å gi deltakeren muligheten til å arbeide systematisk med brannforebyggende tiltak.
Vi tilbyr kurs om brannvern i borettslag og sameier som webinar. Er du styremedlem i borettslag eller boligsameie og trenger påfyll om ansvaret dere har for brannforebyggende arbeid? Norsk brannvernforening tilbyr nå et nytt digitalt kurs for styremedlemmer i boligselskaper.
Brannvernkonferansen 2022 tar for seg hvordan teknologi kan gi oss brannsikre og bærekraftige bygg inn i en mer hybrid hverdag. Gjennom to dager vil du på konferansen få kunnskap og innsikt i hvordan du kan bruke teknologi for å bygge bedre, drifte lønnsomt og ivareta brannsikkerheten til bygget.
Vi tilbyr brannvernleder kurs 1 for bedrifter. Som brannvernleder har du ansvar for å ivareta brannsikkerheten i bygget. Noen av brannvernleders oppgaver er å sørge for at rømningsveier og branndører fungerer som de skal, samt sørge for kontroll og vedlikehold av byggets elektriske anlegg.
Vi tilbyr brannvernleder kurs 1 som webinar. Som brannvernleder har du ansvar for å ivareta brannsikkerheten i bygget. Noen av brannvernleders oppgaver er å sørge for at rømningsveier og branndører fungerer som de skal, samt sørge for kontroll og vedlikehold av byggets elektriske anlegg.
Kan vi unngå neste katastrofe? Et dagsseminar om brannforebygging og beredskap. Ansatte i brannvesen står daglig i krevende innsatser. Brannforebyggende arbeid kan bidra til å hindre både katastrofer og hverdagskriser.
Vi tilbyr kurs i evakueringsansvarlig (etasjevakt). Kurset passer for deg som enten er ansvarlig for evakuering av et bygg eller har en rolle med å hjelpe til under en evakuering. Dette kurset gir kursbevis for Evakueringsansvarlig CFPA-E.
Vi tilbyr kurs i evakueringsøvelse for bedrifter. Du vet ikke på forhånd hvordan du og dine kolleger vil reagere ved en brann. Eller hvilke forutsettinger som råder. Og når det gjelder, handler det om sekunder for brannen viser ingen hensyn. Da gjelder det å ha øvd.
Vi tilbyr kurs i spillbord for bedrifter. I en spillbordøvelse presenteres en hendelse og vi kjører en evakuering gjennom samtale og diskusjon. Hjelpemiddelet er rømningsplan i stor størrelse, og deltakerne spiller ut øvelsen rundt et bord etter instrukser fra instruktøren.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg online. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Kiwa tilbyr nå sertifikatrettet opplæring innen automatiske slokkesystmer (sprinker) i henhold til nye FG-krav (FG-900) online.
Plan- og bygningsloven, Brann- og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter og veiledninger krever at slokketeknisk personell skal ha dokumentert kompetanse som grunnlag for å kunne utføre arbeidet fagmessig og betryggende.
Vi tilbyr resertifisering innen FG-750 online. Kurset består av informasjon om relevante lover og forskrifter, veiledninger og normer, samt brannfysikk og informasjon om hva som er nytt i relevant standard, NS 3960:2019.
Vi tilbyr resertifisering innen FG-900 online. Kurset er for personell som har personellsertifisering fra FG som utløper / har utløpt. For resertifisering må det avlegges resertifiseringseksamen type A eller type B.