Økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen?Kursarrangør: Martha Mettlig
Sted: Restaurant Martha Mettlig - Solli plass
          Oslo, Frogner
Kursadresse: Drammensveien 43, 0271 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kursene starter kl 18:00 og varer i 60 – 90 minutter, evt lenger etter avtale
Pris: 590

Vi tilbyr kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen? Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.

Felles for disse er at det ikke brukes kjemiske tilsetningsstoffer og at vinene reflekterer mer jordsmonn, druens særegenhet og lokal karakter. I tillegg er det en dimensjon av tradisjon ved å dyrke vin på den gamle måten. Prøv selv om du kjenner forskjell på en økologisk vin og en som ikke har denne betegnelsen

Vi synes at vin er en avslappende form for kultur og bør helst nytes i god atmosfære med hyggelige mennesker, god stemningen og den gode praten. Vinkurs i Oslo for private, arrangert i en hjemlig setting med personlig touch. Få et bedre forhold til vin som nytelse, bli kjent med egen smak, få hjelpemidler til å velge viner.

Når du deltar på et kurs hos oss får du: smake på fire-fem ulike viner, gode historier, godt selskap og mulighet til å treffe nye folk. Vi serverer alltid noe å bite i underveis, vinopplevelsen blir som regel litt bedre da.

Forbehold om minst 20 deltagere per kveld.

Vis flere tilsvarende kurs: