Kurs i økologisk mat i Jevnaker

Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.

Det lille Kjøkkenhagekurset

Vi tilbyr kurset Det lille Kjøkkenhagekurset. Det lille Kjøkkenhagekurset er ett dagskurs med både praktisk og teoretisk læring.Kurset gir en innføring og oppfriskning om økologisk kjøkkenhagebruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.600 kr

Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker

Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.800 kr

Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging

Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager. Kurset skal gi deg inspirasjon til å sette i gang, viljen til å fortsette, og kompetanse til å ta hagen i bruk, -utvikle og leve med den lenge!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 2 dager 3.700 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.09.2024 1 dag20.09.2024 2.490 kr

Mat av ville vekster - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr