Markedsføring og salg årsenhet - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Varighet: 18 måneder
Pris: pris pr emne

Vi tilbyr årsenhet i markedsføring og salg som nettstudie. Årsenhet i markedsføring og salg gir deg mulighet til å styrke din faglige kompetanse slik at du forstår strukturene og prosessene som inngår i en moderne salgs- og markedsføringsavdeling.

Beskrivelse:
Markedsføring og salg handler om å skape verdi for bedrift og kunde. Norsk næringsliv har et voksende behov for markedsføringskunnskaper for å kunne hevde seg i konkurransen med nasjonale og internasjonale aktører. Årsenhet i markedsføring og salg skal gi deg en bred oversikt over begreper, modeller og teorier i fagfeltet som er vanlig å møte i yrkespraksis. Samspillet mellom operativt og strategisk salg, markedsføring og forståelse av kundebehov danner grunnlaget i denne utdanningen. Studiet skal gi deg et godt grunnlag for videre læring, enten i arbeidslivet eller som grunnlag for videre studier.

Læringsmål:
Etter endt studium skal du kunne tenke strukturert og analytisk på problemstillinger og anvende innsikt om kunder og forbrukere for å utforme strategier og løsninger. Du skal også lære å identifisere informasjonsbehov og bli kritisk til bruken av informasjonskilder. Gjennom hele studiet skal du få respekt for kunder og forbrukere og utvikle en kritisk og etisk holdning til salg og markedsføring.

Gjennomføring:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Vi bruker læringsportalen Canvas, som vil være ditt digitale klasserom under studietiden. Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, videoforelesninger, øvingsoppgaver, innsendingsoppgaver samt gjennomføring av en avsluttende eksamen i hvert enkelt emne.

Fagstoffet i det digitale klasserommet er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hva du skal gjøre til enhver tid. Du vil gjennom studietiden din ha tilgang på en veileder i emnene dine. Veilederen vil gi deg tilbakemelding på de obligatoriske oppgavene du leverer i løpet av studietiden. Når du får tilgang til emnene dine vil du også få tilgang til et grunnleggende kurs i studieteknikk, som vil hjelpe deg med å få en god start.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker årsenhet i markedsføring og salg

Opptakskrav:
For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:
• Generell studiekompetanse
• Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag / svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
• Realkompetanse

Kursmateriell:
Ettersom dette er et nettstudium forutsettes det at du har tilgang til en PC / Mac med oppdaterte nettlesere