Årsavslutning og skatt - videregåendeKursarrangør: Wolters Kluwer Norge AS
Sted: Oslo, Etterstad
Oslo
Kursadresse: Østensjøveien 27, 0661 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 3.800

Vi tilbyr videregående kurs i årsavslutning og skatt. Kurset er tilrettelagt for deg som nå ønsker en praktisk oppdatering og fordypning i bruken av programmet.

Innhold:
Kurset omfatter blant annet utarbeidelse av årsregnskap, produksjon av skatteblanketter, skatteberegning, disponeringer og effektiv bruk av maler for utarbeidelse av årsrapporter. Vi fokuserer på nyttige funksjoner og hvordan man effektivt benytter disse i arbeidet. Vi vil også se litt på modulen for budsjett og prognose og analysemodulen som er integrert i Årsavslutning. Det vil også være plass for aktuelle problemstillinger du som bruker måtte ha.

Vurderes til 3,5 timer skatterett og 3,5 timer finansregnskap for regnskapsførere eller 3,5 timer regnskap og 3,5 timer skatterett for revisorer.

Målgruppe for kurset

Videregående kurs for den mer erfarne bruker av årsavslutning og skatt. Kurset er spesielt tilrettelagt for deg som har brukt programmene noen år, og som nå ønsker en praktisk oppdatering og fordypning i bruken av programmet. Det blir en grundig gjennomgang av alle nyhetene i årets versjoner.