Årets store sommerkurs i Qigong



Kursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Qigongsenteret
          Oslo, Grønland
Kursadresse: Grønlandsleiret 14, 0190 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 4.500

Vi tilbyr årets store sommerkurs i Qigong. Kurset vil gi deg innsikt i det velrennomerte Qigongsystemet Taijiwuxigong, og du vil igjennom praktiske øvelser og teori bygge et solid fundament for videre egenutvikling og studier.

Innhold:
Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. Det vil være fokus på bruk av Qigong i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke Qigong som et verktøy i hverdagen. Vi vil undervise i øvelser tilknyttet Qigongsystemet Taijiwuxigong og sørge for at du får den beste undervisningen tilgjengelig i Norge i dag. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning lokalt.

Gjennom å delta på dette 5-dagers sommerkurset som arrangeres av oss på Qigongsenteret vil du få instruksjon av Harald & Lars som er to av Norges mest erfarne instruktører. De har gjennom lang egenprakis og undervisning av flere tusen studenter utviklet en direkte og pedagogisk undervisningsform, og vil under kurset dele sin kunnskap med deg som er på jakt etter indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kropp og sinn.

Dette får du i løpet av kurset:
• Undervisning i gruppe - 33 timer
• Undervisningsmateriale
• Personlig undervisning og oppfølgning fra instruktørene

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker sommerkurs med Qigong

Nivå:
• Nybegynnere og viderekommende