Å male sjøen / landskap i olje med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo, Homansbyen
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53E, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: dags kurs kl10-15 (begge dager)
Varighet: 2 dager
Pris: 3300

Vi tilbyr malekurs - Å male sjøen eller landskap i olje. Du får kunnskap om blandinger for lyse og skygge delene av bølgene, klippene og skyene og en maleteknikk som gir en naturlig slyng på trestammene som skaper en levende trestruktur i en skoglandskap.

Innhold:
Du får erfaring ved å lage grunnlag på lerretet, blande på paletten og jobbe med pensler og kniv. Ved å male sjølandskap lærer du å male sjøen, skyer, klipper. Det er bølgekonstruksjon som er i fokus for å male bølgene på riktig måte. Du får praktisk kunnskap om blandinger for lyse og skygge delene av bølgene, klippene og skyene.

Jeg forklarer deg en maleteknikk som gir en naturlig slyng på trestammene og skaper en levende trestruktur ved å male skoglandskap. Jeg vil vise deg hvordan du skal sette trær inn i et miljø hvor alle komponentene henger sammen, de står ikke der som separate enheter. Du velger motiv selv fra referansebilder på kurset. Du får erfaring ved å lage grunnlag på lerretet, blandinger på paletten og jobbe med pensler og palettkniver.

Ved å male landskap slik kurset viser deg vil du få stor glede av å male med oljefarger, lage et flott maleri og bli stolt av deg selv over å ha lært nye teknikker. Du blir kjent med hemmelighet som kunstnere bruker når det gjelder å male landskapet. Du maler et vakkert malerie på 2 dager og henger maleriet på veggen din hjemme.
Meld deg på kurset!
Bindende påmelding.

Om kursholder:
Svetlana Rezvaya, kunstner og lærer, har sin kunstfaglige utdannelse fra Russland (1997 - 2000). Hun er i tillegg utdannet lærer ved universitetet i 1986. Svetlana holder malekurs både offline og online i ulike teknikker. Hun har Youtube kanal -Svetlana Rezvaya. Der kan man se hennes videoer for å lære grunnleggende kunnskap i kunst, å male og tegne etter videoene. Kursdeltakerne er fornøyd med Svetlanes lærerike undervisninger.

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

er inkludert i prisen

Uttalelser

Det har vært en glede å gå på malekurs med Svetlana som lærer. Hun holder kvalitetskurs! Pedagogikken og nivåtilpassingen er gjennomtenkt. Teknikkene blir demonstrert og forklart på en enkel og klar måte og hun bygger opp selvtilliten hos elevene. Du klarer å male et bilde! Kunst har et universalt språk og kunst knytter oss sammen på tvers av menneskeskapte grenser.

Jeg opplever at det er utfordrende og sunt for hjernen å lære noe helt nytt og følge drømmen. Det er sant det Svetlana sier i e-boka hennes som er på nett: Hvis du skal følge din drøm om å male, så trenger du to ting. Det er riktig utstyr og en god lærer. Svetlana er en god lærer!

- Mark Swinburne Rødseth

Vis flere tilsvarende kurs: