Å bake med surdeig – onlinekursKursarrangør: Margit Vea
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandager kl 20:00 - 21:00
Varighet: 2 uker
Pris: 690

Få med deg online-kurset hvor du lærer hvordan bake med surdeig. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug.

Beskrivelse:
Dette er kurset for deg vil lære hvordan bake surdeigsbrød, og surdeigspizza og boller. Og om du aldri har bakt med surdeig før, er dette en fin anledning å starte. Du kan bake på din egen kjøkkenbenk under kurset. Online-arrangementet ligger i en lukket gruppe på Facebook. Du har da muligheten til å se foredraget/kurset fra ditt eget kjøkken, samt se opptakene om igjen. Har du surdeigsstarter fra før, så bruker du den. Om ikke får du tilsendt i posten. Noter gjerne på påmeldingen om du vil ha surdeigsstarter.

Målgruppe:
For deg som har lyst til å lære å bake brød med surdeig

Kursholder:
Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har over 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere kokebøker. Margit var i flere år fast spaltist i Aftenposten Junior og har laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».
Fra starten av, har Margit alltid hatt et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.

Utdannelse og arbeidserfaring
Margit har master i Helsefremmende arbeid fra Høyskolen i Sør-øst Norge, er utdannet faglærer i ernæring, helse- og miljøfag fra Stabekk Høgskole (nå høyskolen i Akershus), og har undervist en rekke år. De siste årene har hun hatt en delstilling på Universitetet i Stavanger og er også gjesteforeleser i ulike sammenhenger. Margit Vea har hatt utallige kurs og foredrag for nybakte foreldre, barnehager, helsesektoren, skoler, organisasjoner og andre.

Margit Vea har tre sønner, er fra Karmøy men bor nå på Tenerife hvor hun arbeider på Sjømannskirken.