Zen Retreat - meditasjonskurs



Kursarrangør: Zen House
Sted: Zen House
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Sporveisgata 29, 0354 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag og lørdag, kl 09:00 - 18:00
Søndag, kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 3.550

Vi tilbyr meditasjonskurs med Zen-lærer Hyon Gak Sunim. Zen er opprinnelsen til de fleste meditasjoner som praktiseres i dag. I Zen finner du ro og balanse ved hjelp av riktig sittestilling og fokus på pusten.

Innhold:
Perioder med stillesitting blir avbrutt av kortere intervaller med ´kinhin´, en sakte gå-meditasjon. Hyon Gak Sunim vil gi presis instruksjon. Retreat´en vil foregå i stillhet, men det blir mulig å stille spørsmål til Zen læreren. Dette er en unik mulighet til å lære meditasjon eller få fordypning av din egen praksis fra en svært erfaren og inspirerende lærer.

Kursinstruktør: Zen lærer Hyon Gak Sunim

Zen lærer Hyon Gak Sunim er opprinnelig fra USA, utdannet i litteratur og filosofi ved Yale og Harvard. I 1992 ble han ordinert munk i Temple of the Sixth Patriarch, Kina. Han mottok inka fra Master Seung Sahn i 2001,og ble utnevnt av han til å overta ledelsen av Hwa Gye Sa Temple i Seoul, Korea, der han var frem til 2007. Han har redigert flere av Sahn´s bøker, bl.a. "Only Don´t Know" og ”Wanting Enlightenment Is A Big Mistake”. Han er en etterspurt foreleser over hele Asia og store deler av Vesten, og dette er hans 15. besøk til Norge. Hyon Gak Sunim leder Zen Center Regensburg.

Alle dagene serveres ett varmt vegetar-måltidMålgruppe for kurset:
Alle som ønsker meditasjonskurs i Zen. Du kan velge å delta på en av dagene, men du får mest utbytte av hele retreaten.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til tidligere erfaring er nødvendig

Målgruppe for kurset:
Alle dagene serveres ett varmt vegetar-måltid

Vis flere tilsvarende kurs: