Young Happy Minds Trainerkurs - bedriftsinternt



Kursarrangør: Young Happy Minds
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr Young Happy Minds Trainerkurs for bedrifter. Young Happy Minds fokus er å skape robuste unge gjennom å gi dem effektive verktøy så de kan takle hverdagen og de nye digitale utfordringene vi står ovenfor, på best mulig måte.

Innhold:
Gjennom vårt forebyggende og interaktive kurs gir vi deg en introduksjon i vitenskapen bak lykke, med positiv psykologi som teoretisk rammeverk. Hensikten med kurset er å etablere et utgangspunkt for å bygge sosiale og emosjonelle ferdigheter som samhandling, kreativitet og robusthet. Du får verktøy som hjelper deg å bli bevisst på hvordan du oppnår mestring, glede og trivsel. Du vil i løpet av kurset bli kjent med flere effektive og gode verktøy som du kan ta bruk med en gang. Eksempelvis vil disse verktøyene bidra til at du får et mer positivt tankesett, at du enklere ser løsninger og muligheter i møte med utfordringer du står ovenfor, og du blir mer bevisst dine egne styrker og hvordan du i større grad kan utnytte disse.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Young Happy Minds Trainerkurs passer for deg som jobber med barn, ungdom og unge voksne: enten om du er lærer, coach, psykolog, forelder, ungdomsarbeider eller på en annen måte jobber med å motivere og hjelp unge mennesker.

Forkunnskaper:
• Før kurs er det 2 obligatoriske bøker hver kursdeltager selv må anskaffe og lese før kurset. Bøkene gir en god introduksjon til positiv psykologi og PERMA modellen som vi jobber med. Bøkene heter er: Happier av Tal Ben Shahar, og Flourish av Martin Seligman. Begge bøkene finner du blant annet hos Ark.no og som lydbok hos Storytel.

Kursspråk:
• Trainerkurset holdes på norsk

Vis flere tilsvarende kurs: