Yogareise / yogatur til Kroatia – juni 2024



Sted: Utlandet, Kroatia
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 8 dager
Pris: 14990
Neste kurs: 04.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Velkommen til en ukestur til vakre Kroatia - egenpleie for kropp, sinn og sjel. På denne turen bor vi i den lille, koselige kystbyen Cavtat i nærheten av Dubrovnik. Det blir en kombinasjon av yoga 2 ganger per dag, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.

Datoer:
4.-11.juni, 8 dager

Det er deilig varmt på den tiden av året både i luft og vann. Yogaøvelser er myke pg kan tilpasses til alle aldre og kroppsfasonger.

Yogalærer Maria Andersen er daglig leder på et yoga senter midt i Oslo sentrum - Medisinsk Yoga og Midnfulness Oslo. Maria er mediyoga, yinyoga og yogasomatics lærer, Qigong har hun gjennom sin akupressør utdannelse. Det blir klasser alle de yoga og qigong former.
Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.
Mer om Maria kan du lese her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/maria-andersen

I tillegg til morgen- og ettermiddagsyoga får du egen tid for en deilig avslapping, bading i have eller bassegn, spassere langs sjøkanten mm. Du kan også melde deg på ekstra båttur eller bli med på sightseeing.

Pris 14.990,- inkludert :
- Fly Oslo–Dubrovnik t/r, transfers med buss iflg. turbeskrivelse,
- 7 overnattinger i dobbeltrom på hotell i Cavtat,
- 7 frokoster og 7 middager (buffeter),
- sightseeing i Dubrovnik med lokal guide,
- yogainstruktør / reiseleder og yogaklasser 2 ganger per dag.

Tillegg
- for enkeltrom: Kr. 3.400,-
- for havutsikt: Kr. 1.400,- - båttur: Kr. 990,-

BESTILLING av turen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider: https://www.peergynt.com/yoga-turer/kroatia
Her finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om TUREN (opphold og turer) kan rettes direkte til reisearransjor Peer Gynt på tel. (+47) 24 10 12 80
Sprøsmål om YOGA / qigong programm - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo(at)gmail.com

Mediyoga – fokus på pust og tilstedeværelse, myke bevegelser som gjøres i takt med din pust, pusteteknikker, forskjellige meditasjoner. (MediYoga utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin)

Yinyoga – stillinger holdes over lengre tid (3-5 min) for å tøye bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å myke opp og styrke kjernemuskulatur.

YogaSomatics – intuitiv og eksperimental yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen komme innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.

Qigong - bevegelser som gjøres stående og skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kursleder: Maria Andersen er MediYoga og YinYoga lærer, er nå på Yoga Somatics teacher training. Maria jobber som terapeut og er akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi, akupressur, veiledning.

Målgruppe for kurset

Passer for alle, øvelser tilpasses