Yogareise til KretaKursarrangør: i balanse Elin Snaprud
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Foredrag
Privatundervisning
Varighet: 8 dager
Pris: Fra 12300

Vi feirer 10-års jubileum på Troulakis Beach, og her får du et topp retreat med ulike instruktører som tilbyr drop-in klasser innen personlig utvikling, mindfulness og yoga på dette fantastiske strandhotellet.

Velkommen!

Denne gangen holder Elin Snaprud retreatet sammen med Hege Frid Kulsveen, Nektarios Mitritsakis og Mette Torgerstuen, og inviterer til en fantastisk uke tilrettelagt for deg!

Retreatet handler om personlig utvikling utfra eget utgangspunkt og egne behov.

Bli med på det 15. retreatet på Troulakis Beach!
_______________


TO FELLESSAMLINGER
På starten og slutten av retreatet samles hele gruppen. Her får du relevant informasjon, alle blir kjent og vi skaper god stemning.

Utover fellessamlinger kan du være med på 3-4 ulike drop-in klasser daglig! Både MINDFULNESS, NEVROMOTORISK TRENING (bevegelsesmeditasjon), YOGA OG TEMASAMLINGER tilbys.

Midt i uka bryter vi opp i programmet og reiser på en herlig heldagsutflukt!
________________


TEMASAMLINGER

VEKST OG FORNYELSE
Temasamlingene under vårens retreat handler om vekst og fornyelse. Våren er et godt symbol på dette, og her får du mulighet til å gjøre de nyttige endringene du trenger i ditt liv. "Vekst og fornyelse" blir også den røde tråden gjennom uken.
___________________


UTFLUKT:
Greske Nektarios tar oss med opp i de hvite fjellene på en herlig vandretur, og vi legger inn mulighet for en fjell-yoga eller mindfulness-stund her for de som har lyst.

Ønsker du heller en stille dag på hotellet, kan du også velge dette.
___________________


KURSHOLDERE OG TERAPEUTER

ELIN SNAPRUD
Hun har spesialisert seg på endringsprosesser og virkemidlene som skaper balanse i kropp, sinn og sjel med sin bakgrunn i kommunikologi, mindfulness og naturterapi.

Siden 1999 har Elin holdt egen praksis på Kongsberg, samt tilbudt kurs og retreats i inn og utland siden 2014.


HEGE FRID KULSVEEN
Kursholder, helhetsterapeut og coach.

Utdannet innen vibrasjonell medisin, fysioterapi/nervesystemet, kunst og uttrykksterapi, dans og teater, samt ulike retninger innen coaching. Hun er også utdannet kommunikolog.

Hege Frid har drevet egen praksis i 20 år og har fokus på vekst og utvikling for å frigjøre enda mer av vårt iboende potensial. Jobber med transformasjons- og endringsprosesser, forløse traumer, blokkeringer, kreative prosesser, mm.


NEKTARIOS MITRITSAKIS
Han er fra Kreta og har bodd i India i flere år, noe som startet med hans interesse for å lære seg musikkinstrumentet sitar. Dette brakte Nektarios også til yoga som ble en stor del av hans liv og lære. Etterhvert spesialiserte han seg på Ashtanga yoga og har undervist siden 2009. Klassene foregår på lett fattelig engelsk og passer for alle nivåer.
______________________


"DROP-IN" KLASSER
Utenom de to fellessamlingene ved start og slutt er programmet lagt opp som "drop-in" timer. Det vil si at du til enhver tid står fritt til å være med på de klassene som oppleves riktig for deg.

Utover programmet kan du bestille individuelle konsultasjoner/behandlinger, søke de gode samtalene eller trekke deg tilbake og nyte den greske atmosfæren.
________________________


INDIVIDUELLE TIMER
På retreatet kan du sette fokus på dine individuelle behov gjennom konsultasjoner og behandlinger. Både Hege Frid, Elin og Mette holder tilbud med ulike former for behandling, massasje og coaching. Individuelle timer er eksklusiv retreatpakken.
________________________


METTE TORGERSTUEN
Hun er utdannet pedagog, terapeut og massør.

Mette driver Tantrasenteret i Oslo der hun tar imot klienter og holder kurs og temasamlinger rundt tantrisk visdom, indre vekst og utvikling.

På retreatet tilbyr Mette avspenningsmassasje og er medhjelper.
____________________________


HOTELLET
Den ekstra gode og rolige stemningen på hotellet får vi i på starten av sesongen. Eierene er fantastiske med å gi et personlig preg og god service til gjestene på Troulakis Beach! Dette deilige hotellet har svømmebasseng, sjø og sand rett utenfor døra!
___________________________


MÅLTIDER
Vi samles til et hovedmåltid utover frokost hver dag på hotellet i regi Kostas, vår vert og hotelleier, og får en herlig festmiddag den siste kvelden. Andre måltider bestiller du på hotellet, eventuelt tar deg en runde til nærliggende tavernaer.
__________________________


BESTILLING

INKLUSIV FLY
1A) Hele retreatprogrammet med alle klassene, dele dobbeltrom, m/frokost (te/kaffe/juice til frokost inkludert), seks varme måltider (lunsj el. middag), en heldagsutflukt, transport hotellet t/r, inklusiv fly med bagasje 23 kg fra Oslo Gardermoen:

• Oslo (Gardermoen) m/ Norwegian
Ut lør. 27.apr: 14.00-Chania 19.10
Hjem lør. 04.mai: 20.00-Oslo 23.20

Pris: 16 150,-


EKSKLUSIV FLY
1B) Hele retreatprogrammet med alle klassene, dele dobbeltrom m/frokost (te/kaffe/juice til frokost inkludert), seks varme måltider (lunsj el. middag), samt en heldagsutflukt, u/fly:

Pris: 12 300,-

Apollo har flere direktefly:
• Bergen
• Stavanger
• Harstad/Narvik
• Ålesund
• Bodø
• Kristiansand
• Tromsø
• Trondheim

Finn Apollo sin hjemmeside, søk kun flybilletter og bestill selv. Arrangør er behjelpelig for spørsmål.


TILLEGG
2A) Tillegg for enkeltrom med eget soverom, bad, kjøkkenkrok og egen uteplass: 1500,-
2B) Tillegg for eget soverom i tre-roms leiligheter med stue, kjøkkenkrok, delt bad og uteplass: 1200,-


PÅMELDING
Bindende påmelding. Depositum 2500,- For fly inklusiv + 1500,-

Max antall deltakere: 21/22

For spørsmål kontakt Elin Snaprud på tlf: 975 62 226 eller på mail: elinsn(at)hotmail.com
___________________


SAMREISENDE
Uten fly inklusiv:
Husk å oppgi hvor du reiser fra og deltakere fra samme flyplass kan koples sammen før avreise og dele taxi til hotellet! Hotellet ligger ca. 35-40 minutter med transport fra Chania flyplass.
______________________

Les mer om hele retreatet og se bilder her: https://www.retreatreiser.com/yogareise_2024.html

_

UTTALELSER
Fra retreatet 22-29. april 2023 på Kreta, Agia Marina med Elin Snaprud, Monika Eknes, Nektarios Mitritsakis og Arne Christofer Lier.

”En stor takk for at jeg fikk lov til å være med og delta på denne fantastiske uken på alle måter. Det har vært ”overveldende”. Jeg er så takknemlig.
Vigdis Svartedal

”Dette er mitt 6.retreat med Elin. Alle retreat er forskjellige og unike – og hvert av dem har brakt meg videre på ulike måter. Alle som er opptatt av å komme videre i livet og av prosesser/selvutvikling burde gi seg selv et retreat i gave. I tillegg er det beliggende på et fantastisk sted ved havet.”
Anne-Grethe Eklund.

”Fantastisk flott og vel organisert opplegg. Fin kombinasjon av tilbud for kropp og sinn. Dyktige/profesjonelle kursholdere/ledelse.” Anne-Karine Olimb”

Å delta har gitt god og fersk energi, nydelige menneske-møter, og unike temasamlinger for god refleksjon. Livet er best når det leves – og retreatet ga fokus på hvor viktig det er å være tilstede i eget liv. Unik setting for å hjelpe seg selv i trygge omgivelser.” Arnstein Eknes

”Et vakkert retreat som er veldig godt organisert med gode og trygge rammer for økt selvinnsikt/refleksjon(er). Du kan selv velge hva som er riktig for deg å være delaktig i, som igjen ivaretar det du trenger for videre utvikling i livet.
Ta morgenkaffen ved havet og nyt bølgene fra havet og kjenn at du bare ”er” og ikke noe du ”må”.
Kari Gellein

”Et flott retreat for den som ønsker å bli bedre kjent med seg selv. Enten om du står i vanskelige prosesser i livet eller ønsker påfyll av energi. En dedikert og ansvarlig Elin Snaprud anbefales på det varmeste.” Gina M. Bøhle

”God variasjon med program og egentid. Trygge rammertil å utforske ”egen indre reise”. Den gode samtalen med andre deltakere kom lett. Latter og gode samtaler rundt et langbord med god mat og god drikke”. Hege Kristin Ruud

”Helt supert for å sakke ned, kople på seg selv og leve her og nå.”
Ingebjørn Eknes.

Kan anbefale yogaretreatet videre. Selv om man reiser alene, reiser man sammen med andre. Gode og spennende tema, samt svær dyktige kursholdere. Tina Ledsaak

”Jeg vil si at ”I balanse” beskriver godt dette retreatet. Sol, hav, indre utvikling, menneskemøter, fysiske utfordringer. Følge egen pust og tempo og så styrker en kanskje noe for at alt skal i balanse.”
Turid Holm Flaa

”Om man någon gång i livet skal åka på yogaretreat skal man åka hit, med Elin. Uforglemmelig vecka.” Britta Sjøstrøm