Yogareise & Qigong KRETASted: Utlandet
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 7 dager

En sanselig lav budsjett ferie i vår-blomstringen på vakre Kreta Omringet av natur, 500 meter fra det krystallklare middelhavet.

Vi holder våre daglige Yoga & Qigong klasser i en stemningsfull shala med utsikt over fjell og hav. Uforstyrret, fredfullt, kun med en passerende gjeter og hans sauer, i ny og ned.


Vi inntar dagens større lunsj på tavernaer ved stranda, i gåavstand fra der vi bor. Det er rimelig og fantastisk god mat. Ellers handler vi inn litt til frokost og kvelds, som vi ordnet selv, eller i fellesskap


Prisene inkluderer 7 overnattinger, 2 t Qigong hver morgen og 2 t yoga hver ettermiddag.

Dobbeltrom i en enkeltstående villa med eget baderom og felles velutstyrt kjøkken, hage og lite badebasseng 10 minutter å gå fra yoga shalaen: kr 5000 pr person. Enerom kr 6000 per person.

Dobbeltom tilknyttet yogashala, veranda med utsikt mot hav, med morgensol og eget baderom: Kr 6000 per person. Enerom kr 7000 per person. Delt rom har lite t kjøkken.


Rimelige flybilletter ordnes individuelt. Leie av bil er nødvendig, rimelig og greit når vi går sammen om dette. Vi hjelper gjerne med info vedrørende reise.