Yogakurs mot stress - onlineKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 18:00 - 19:00
Varighet: 1 time
Pris: 600

Vi tilbyr yogakurs mot stress som online-kurs. Du lærer deg å bruke yogaens stress-reduserende verktøy på en effektfull måte, og forklarer hvorfor og hvordan øvelsene har en ro-givende effekt på nervesystemet, kropp og sinn.

Kurset består av:
Yogatime mot stress (innspilt video med instruksjon til pusteøvelser, fysiske øvelser og mentale øvelser, 2 timer). Foredrag om yoga mot stress (innspilt video 90 min med foredrag og power point presentasjon hvor du får høre mer om hvordan og hvorfor yogaens verktøy påvirker nervesystemet og hvordan du kan bruke dem med best effekt).

Lærer: Jannicke Wiel, grunnlegger av Oslo Yoga

Målgruppe for kurset:
Kurset er spesielt laget for deg som er yogalærer eller skal bli yogalærer. Kurset kan også være til nytte for deg som er yogautøver uten at du er lærer, deg som interessert i stress-reduksjon og yogateknikker for økt ro, og deg som er terapeut som ønsker flere verktøy du kan bruke med dine klienter.

Kursmateriell:
Når du melder deg på får du lenkene til de innspilte videoene som du kan se når du vil, og innlogging til Zoom-møtet. Du trenger å laste ned zoom på en pc, nettbrett eller telefon.