Yogakurs for alle (medisinsk yoga og klassisk yoga) - hele landetKursarrangør: D´naya´na
Sted: Hele landet, Jeg holder helgekurs der du bor
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Yogakurset kombinerer teknikker fra medisinsk yoga og klassisk yoga. Disse yogaformene fremmer ro og tilstedeværelse, forbedrer pusten gjennom ulike pusteøvelser, og avspenningsteknikker og gir deg økt velvære. Alle øvelser utføres med utgangspunkt i deltakerens evne og kapasitet.

Yoga - en ny begynnelse:
Med rolige, dype og oppbyggende øvelser kan tilstedeværelsen øke, sinnet falle til ro og energien strømme tilbake i kroppen. Vi øver evnen til å bruke egne ressurser på en måte som gir overskudd og nytt liv. Fysiske øvelser frigjør spenninger, styrker musklene, mykner kroppen og masserer de indre organer. Pusteteknikker renser luftveiene og gir energi og klarhet. Enkel meditasjon og avspenning roer tankene slik at du lærer å hvile i deg selv. Yoga er et enkelt og samtidig dypt virkende system for å ta vare på kropp, sinn og sjel.

Medisinsk yoga:
Forskning viser tydelig målbare effekter av regelmessig praksis av yoga og meditasjon og på flere svenske sykehus får pasienter tilbud om yoga! Medisinsk yoga består av ulike programmer av fysiske stillinger og øvelser kombinert med puste- og konsentrasjonsteknikker og springer ut fra klassisk Kundaliniyoga. Her legges også vekt på bruk av mantra og meditasjon.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker yogakurs som kombinerer teknikker fra medisinsk yoga og klassisk yoga.

Vis flere tilsvarende kurs: