Yogahelg i Sundvolden, Norge, pleie for kropp, sinn og sjelSted: Hele landet, Sundvolden Hotell
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 3 dager
Pris: Fra 5.790

Reis til trivsel, velvære og opplevelser kombinert med stillhet og ro på et av Norges mest tradisjonsrike hoteller. Sundvolden HotelI ligger i naturskjønne omgivelser og kort vei fra Oslo, omkranset av Tyrifjorden, Steinsfjorden og Krokskogen.

Unn deg en deilig yogahelg på et hotell som tar vare på det beste av det gamle, kombinert med topp moderne fasiliteter og et kjøkken du ikke kan gå glipp av. Smaker og kombinasjoner utvikles hver dag, og maten er alltid laget fra bunnen av. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren yogalærer (fra 2011) og driver til daglig et liten yoga senter midt i Oslo sentrum - Medisinsk Yoga og Midnfulness Oslo. Maria Andersen reist på yogatur 5 ganger tidligere og har en god erfaring som reiseleder.

Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Turfakta
Oppmøte på Sundvolden Hotel. Ankomst med egen bil eller med buss. Fra Oslo: buss linje 200 mot Hønefoss. Fra Oslo Lufthavn/Gardermoen: Flytoget til Lysaker og buss linje 200 videre derfra.

Pris fra kr.: 5 790,- inkluderer:
- 2 overnattinger i dobbeltrom på Sundvolden Hotel,
- yogainstruktør og daglige yogaøvelser (morgen og kveld) på hotellet,
- måltider iht. programmet.
- Enkeltromstillegg: Kr. 450,- p.p.

Gjeldende smittevernsregler vil bli fulgt. Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer som følge av uforutsette forhold som arrangøren ikke råder over.

Yogalærer Maria Andersen er en av de første mediyoga terapeuter i Norge, hun er også yinyoga lærer, Qigong har hun gjennom sin akupressør utdannelse og tar nå trening i YogaSomatics. Det blir klasser alle de yoga og qigong former.

Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

Mediyoga – fokus på pust og tilstedeværelse, myke bevegelser som gjøres i takt med din pust, pusteteknikker, forskjellige meditasjoner. (MediYoga utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin)

Yinyoga – stillinger holdes over lengre tid (3-5 min) for å tøye bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å myke opp og styrke kjernemuskulatur.

YogaSomatics – intuitiv og eksperimental yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen komme innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.

Qigong Ba Duan Jin - er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kursleder: Maria Andersen er MediYoga og YinYoga lærer, er nå på Yoga Somatics teacher training. Maria jobber som terapeut og er akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi, akupressur, veiledning.

Målgruppe for kurset

Passer for alle, øvelser tilpasses