Yoga på Facebook ~ Stress & utbrenthetKursarrangør: Lev Lyst
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandag og Onsdag (kan skje endringer)
Varighet: 2 timer pr uke
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr nytt kurs - stress & utbrenthet. Bli med på et Yoga kurs på Facebook ~ en gave til deg selv! De fleste av oss kjenner på for mye stress og belastning i dagens samfunn ~ alt er lagt opp til at vi blir dratt inn i «hamsterhjulet» og vet ikke hvordan komme ut igjen..

Innhold:
Stress er så mangt og det påvirker alle deler i deg som menneske: hvordan du tenker, handler/agerer, følelsene dine kan fort kjennes kaotisk/overveldende, kroppen fungerer ikke optimalt og fravær av glede og indre fred er for mange et faktum.

Hva om det er tid for å virkelig åpne opp for å ivareta deg selv bedre slik at du kan leve et mer balansert liv?

Dette kurset vil inneholde programmer som går dypt inn i ditt nervesystem og bistår kroppen i å balansere den hormonelle ubalansen som alltid er tilstede ved stress over din egen toleransegrense.

Jeg inviterer deg inn i et åpent og kjærlig hjerterom hvor jeg bistår med og deler av mine erfaringer og kunnskap. Undervisningen er i MediYoga som er et fantastisk verktøy for å skape mer balanse i deg selv og å komme i kontakt med den du er og lande inn i din kropp!

Fra hjertet velkommen med på denne reisen dypere inn i deg selv denne sommeren!

SatNam
Siri
MediYoga lærer & terapeut
Dager per uke: 2 timer per uke - mandag og onsdag (kan skje endring på dag ved noen tilfeller)

Klokkeslett: 0900-0950, ca 50 min

Pris: kr 555.- for hele perioden ~ betalingsinformasjon sendes på epost.

Deltakere: Minimum 30 deltakere

Det blir en introduksjons sending for dette kurset i forkant - info får du i forkant av oppstart - sendes i Facebook gruppen.
Sendingen kan og ses i opptak.
Alle timene blir liggende i gruppen så de kan gjennomføres når du måtte ønske. Tilgang 2 mnd etter oppstart. an skrives på norsk.