YogaKursarrangør: Kreftforeningen
Sted: Søndre park, Lillehammer
          Oppland, Lillehammer
Kursadresse: Langes gate 9, 2609 Lillehammer (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 18:00 - 19:00
Varighet: 1 time
Pris: Gratis

Dette er en yogaform som passer for alle. Den er rolig og myker deg opp, og løsner opp i musklene. Kreftforeningen har matter du kan låne. Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å møte opp.

Møt opp i behagelige klær, og ta med et lite teppe, håndkle eller matte til å sitte/ligge på. Nivå er nybegynner/lavere, og målet er å skape god fysisk bevegelse i frisk luft – for ALLE! Yoga i parken er gratis. Ingen påmelding, bare møt opp. Ved dårlig vær gir vi beskjed om innendørs alternativ innen kl. 16.00 samme dag.

Hvorfor yoga?
Yoga er en fin treningsform, både for kropp og sinn. Det handler om å få kontroll på pusten, kombinert med bevegelser. Ikke bekymre deg over at du ikke får til alt, eller at noen ser deg, alle har som regel nok med seg selv. I følge en artikkel på forskning.no så er yoga sett i sammenheng med andre fysiske aktiviteter, slik som rask gange, jogging eller sykling, like bra når det kommer til forebygging av hjerte- og karsykdommer. Forskerne mener derfor at de som ikke er i stand til å utføre aerob trening godt kan ty til yoga og likevel oppnå fordeler for hjertet og blodkarene. Yoga er for alle!

Målgruppe for kurset

Kreftpasienter og pårørende