YSK Etterutdanning godstransport påbygg



Kursarrangør: Yrkessjåførkurs AS
Sted: Oslo, Alnabru
Oslo
Kursadresse: Strømsveien 223, 0668 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 2.500

Vi tilbyr YSK etterutdanning yrkessjåfør godstransport - påbygg. I 2008 ble det innført yrkessjåførutdanning i hele Europa. Dette medfører at alle yrkessjåfører må gjennomgå en etterutdanning hvert 5. år for å opprettholde rettighetene til å være yrkessjåfør.

Innhold:
Etterutdanningen skal være en arena for erfaringsdeling og meningsutveksling for å sikre kompetanseheving innenfor transportbransjen. Yrkessjåførkurs AS tilbyr etter- og videreutdanning av yrkessjåfører og bestreber å tilrettelegge et undervisningsopplegg som er fordelaktig for våre kunder, både med tanke på gjennomføring, utbytte av kurset og kostnadsmessig. Vi håper dere finner vårt kurs fordelaktig og ser frem til et godt kurs med dere.

Du er selv ansvarlig for å sørge for at nødvendige forsikringer er tegnet, som ansvarsforsikring på kjøretøy, yrkesskadeforsikring etc.

Målgruppe for kurset:
For deg som har tatt YSK persontransport og ønsker å utvide til YSK godstransport i tillegg

Forkunnskaper:
• For å delta på dette påbyggingskurset for godstransport må du inne ha gyldig førerkort for lastebil (minimum lett lastebil). Dersom førerkortet ditt har utgått må dette fornyes før kursstart.

Kursmateriell:
Vi anbefaler at du kommer i arbeidsklær, da det blir praktisk lastsikring. Kursavgiften inkluderer læremateriell, mat og drikke.