YSK Etterutdanning persontransport (kveld)



Kursarrangør: Yrkessjåførkurs AS
Sted: Oslo, Alnabru
Oslo
Kursadresse: Strømsveien 223, 0668 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 kvelder (over 2 eller 4 uker)
Pris: fra 8.900

Vi tilbyr YSK etterutdanning yrkessjåfør persontransport på kveldstid. I 2008 ble det innført yrkessjåførutdanning i hele Europa. Dette medfører at alle yrkessjåfører må gjennomgå et etterutdanningskurs hvert 5. år for å opprettholde rettighetene til å være yrkessjåfør.

Innhold:
Utdanninga består av 5 dager à 7 timer, til sammen 35 timer hvorav 2 timer er praktisk kjøring. Oppmøtet er obligatorisk, men det er ingen eksamen. Alle dagene må tas i løpet av seks måneder, og er en forutsetning for å få fornyet yrkessjåførkompetansen. Vi har fokus på at yrkessjåfører med lang erfaring stiller andre krav til undervisningen enn tradisjonelle elever og legger derfor opp undervisningen etter dette. Etterutdanningen skal være en arena for erfaringsdeling og meningsutveksling for å sikre kompetanseheving innenfor transportbransjen.

Varighet:
Kurset går 5 kvelder over 2 eller 4 uker

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker YSK etterutdanning persontransport

Forkunnskaper:
• For å delta på dette persontransport-kurset må du ha med gyldig førerkort alle kurs dagene. Dersom førerkortet ditt har utgått må dette fornyes før kursstart. Du må ha gyldig førerkort minimum klasse D1.