Workshops for medarbeidersamtaler og strategisk ledelseKursarrangør: Businessmastering
Sted: Vi kommer til din bedrift
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i aktivisering av dine ledere/mellomledere og medarbeidere for bedrifter. Våre workshops og foredrag er basert på at vi best kan skape utvikling og læring når individet utfordres og trenes

Vi tror på ansvarliggjøring og myndiggjøring. Det myndiggjorte mennesket bidrar bedre, til både individets og virksomhetens beste.
Vi anser målstyring/selvledelse og medarbeidersamtale-satsing som svært konkrete metoder for å bidra til motivasjon, utvikling og bedre resultater. Særlig når medarbeider, i samråd med leder, definerer tydelige opplæringsmål og dessuten evner å følge opp disse, vil endringer kunne realiseres relativt effektivt.
?
Når medarbeider stimuleres til å definere ønsket situasjon og samtidig benytter sin bevissthet om egne ferdigheter og utfordringer, er vi på god vei. Jo mer medarbeider aktiviseres i dette, desto bedre læring. Leders jobb blir deretter å sette opp en samtaleplan og gi relevante tilbakemeldinger underveis. Profesjonelle utøvere går ikke fem-mila uten sekundering underveis. Om vi har lite tid til å lede, skal vi iallefall SEKUNDERE. Det tar IKKE lang tid og er således et effektivt grep i en travel hverdag.

Typiske temaer for Workshop 1 og Workshop 2 i arbeidet med å styrke oeget opplegge for medarbediersamtaler dreier seg om følgende:

– operasjonalisering av virksomhetens strategi!
– struktur og metodikk for gode utviklingsprosesser
– forankring og forståelse for viktighet av dette arbeidet
– leirbål-øvelse i spørsmålets tegn!
– gode og nødvendige forberedelser
– situasjonsbestemt ledelse og dypere innsikt i enkelte
– bedre oppfølging av det som ble avtalt (veien videre)
– vital atferd basert på lederutviklet spørsmålsbase
– konkrete verktøy: MAT-prat, ferdighetskontrakt, businessmastering toolkit m.m.

Målgruppe for kurset

Bedrifter