Workshop Tantrisk Massasje kvinner og menn



Kursarrangør: Tantrasenteret i Oslo
Sted: Oslo, Ila
Oslo
Kursadresse: Sagveien 28, 0459 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Søndag kl. 11:00–17:00
Varighet: 6 timer
Pris: 950

På et dagskurs vil du få utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær. Gjennom samtaler, øvelser og massasje trener vi på å utfordre vår evne til å gå fullt og helt inn i nærværet, samspillet og gleden sammen med andre.

Til grunn for nytelsen ligger trening – derfor øver vi oss på å gi oppmerksomhet, tilstedeværelse og kjærlighet til kroppen. Når kroppens avspenning trenger inn under huden og hodets forsvar slipper taket, lærer du å gi deg hen til en nytelse som stiger oppgjennom kroppen din som kan gjenkjennes som den erotiske livskraften. I vår kultur har vi i altfor stor grad beveget oss vekk fra den indre, erotiske erfaring, – vekk fra den sjelelige opplevelsen ved vår egen kropp, som om kroppen egentlig ikke tilhører vår daglige tilværelse, men heller ofte er til bry enn til glede.

Formålet med Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som gjør kroppen verdifull og verdig. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft, og som kilden til den dypere mening i våre liv.

Du vil også lære/trene på å møte utfordringer som kan oppstå, for eksempel ikke å bryte kontakten med det som vekkes i deg, erotisk, spirituelt, eller følelsesmessig under den Tantriske Massasjen. Gjennom dette vil du kunne ta vare på din energi som kan brukes i spirituelt arbeid.

Du lærer å gi og å motta massasje med lange, rolige og sensuelle strøk. Du bruker armene dine, hendene og fingertuppene til sakte berøring av hudoverflaten.

Kom alene hvis du vil det, eller sammen med kjærsten eller en annen du er trygg på hvis det passer bedre.

Du trenger å ha med deg:
- Lunch/matpakke og vannflaske.
- Lette klær til å massere i som tights, singlet, sportstopp, shorts eller boxershorts.
- To laken og et lite håndkle til oljetørk etter massasjen.
- Det er en fordel om du har dusjet før du kommer til massasjen.
- Vi benytter økologisk olje i massasjen.


«Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre fjerdes den usynlige avstanden mellom oss.
I selve handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!»

Shalini Lind.