Wildscape Masterclass - E-læringskurs - Bedriftsinter/større gr.Kursarrangør: Wildscape Skills AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kurset i eget tempo!
Pris: 14.900 pr lisens

Vi tilbyr Wildscape Masterclass et E-læringskurs. 8 av 10 opplever bedring av Wildscape-programmet. I dagens digitale samfunn øker andelen psykiske lidelser blant unge dramatisk. Natur, fysisk aktivitet, samtaler og energien i et bål er vår medisin – en medisin som virker.

Hvem kan vi hjelpe?
Wildscape-programmet er egnet for privatpersoner, kommuner, barnevernstjenester og andre aktører med behov for villmarksterapi – en ny terapimetode i Norge. Vi jobber med ungdom og unge voksne som av ulike årsaker står fast i livet, og som ønsker å få det bedre. Villmarksterapi kan hjelpe mot angst, depresjon, data- og mobilavhengighet, gaming, spiseforstyrrelser, sosiale problemer, motløshet og lav selvfølelse.

Innhold::
60+ videoleksjoner og nedlastbare ressurser. Dette e-læringsprogrammet gir deg dybdeforståelse i villmarksterapi, praktisk gjennomføring og kunnskaper om hvordan du tar vare på og hjelper unge mennesker i naturen.

• Alltid tilgang! Du kan se alle videoer og laste ned alle ressursene i kurset så mange ganger du vil.
• Delta i våre fagforum og del erfaringer med andre villmarksterapeuter. Våre villmarksterapeuter svarer på spørsmål fra alle kursdeltakere i en egen seksjon med "Spørsmål og Svar"
• Kontinuerlig oppdatert! Vi produserer stadig nytt innhold i kurset som du får tilgang til uten å betale noe ekstra.

Sammen kan vi tenne mange indre flammer – og over ti tusen leirbål
Jo flere vi er som driver med villmarksterapi, eller henter inspirasjon fra metoden vi bruker, jo flere ungdommer kan vi hjelpe. Vil du bli med oss inn i villmarksterapien?

Kursholder:
Espen Holmgrener Nordens mest erfarne villmarksterapeut. Han har tilbrakt over 500 terapidøgn sammen med ungdommer med psykiske vansker. Det hele startet med oppveksten i Finnmark og en karriere i Forsvaret. Villmarka har alltid vært en stor del av Espen sitt liv, og han ville finne ut hvordan det å være ute i naturen kan hjelpe andre mennesker. Resultatene Espen har fått til som terapeut er enestående. Han har hjulpet mange unge med livsmestring og familier med å finne tilbake til en god hverdag. Programmet Wildscape har Espen utviklet i samarbeid med dyktige fagfolk.

Målgruppe:
Villmarksterapi Masterclass e-læringskurs passer for alle som jobber med mennesker, enten pedagogisk eller innen psykisk helsevern og rusomsorg. Kurset gir deg et grundig rammeverk for å bruke naturen som arena for læring, mestring og livsendring.

Inkludert:
• Kjøp nå og få tilgang til Villmarksterapi-verden.
• Egen aktiv Facebook-gruppe og oppfølging/påfyll

Tilbakemeldinger fra kursdeltakere:
“Anbefaler absolutt kurset til alle som ønsker å hjelpe ungdom til å få det bedre i kraft av gode relasjoner og med hjelp av naturen utenfor åpningstidene på kontoret!”
- Marte Solem

“Masterclassen i Villmarksterapi er strippet for jåleri og anbefales på det sterkeste!”
- Bente Andersen

“Tusen takk for påfyll og ny inspo! Jeg har satt stor pris på å få ta del av metodikken deres og gleder meg til det blir fysiske kurs med trening på konkrete teknikker dere benytter! … Fint at eksemplene er personlige. Utrolig bra at dere også deler så raust av materialet dere benytter!”
- Siri Elvsborg

“Enkle og kompliserte forklaringer, nede på jorden, tydelig, ærlig og virkelighetsnært.”
- Camilla Aasgaard