West Coast Swing - litt øvet/øvet



Kursarrangør: Dancemania Romerike
Sted: Folkets hus
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Strømsveien 61, 2010 Strømmen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager kl 19:30 - 21:30
Varighet: 6 kvelder
Pris: 750

Vi tilbyr dansekurs i West Coast Swing for nybegynnere steg 1. West Coast Swing (WCS) er en partnerdans med røtter i Lindy Hop. Den er kjennetegnet ved et elastisk utseende og danses hovedsakelig stasjonært på dansegulvet.

Innhold:
Dansen tillater begge parter å improvisere trinn mens de danser sammen, og setter West Coast Swing i en kort liste over danser som understreker improvisasjon. Vanligvis går følgeren inn i nye mønstre som beveger seg fremover på taktslag “1” og “2” for hvert grunnleggende mønster. Tradisjonelle figurer varer som regel 6 eller 8 taktslag og tilhører en av en av de fire grunnleggende variantene: (1) Starter Step, (2) Side Pass, (3) Push Break / Sugar Push, (4) Whip. The Anchor Step er et vanlig avslutningsmønster for mange West Coast Swing-figurer.

Litt om instruktøren:
Jeg heter Simen Åslund og er født i 94 og begynte å danse i tiårs alderen. Da startet det med Line dance og etterhvert også pardans, som jeg etterhvert begynte å konkurrere i og har med meg flere titler derfra. Jeg skjønte at jeg ønsket å satse på dans og begynte derfor på danselinjen på Lillestrøm videregående skole. Det var da det sceniske aspektet av dans grep meg og jeg visste hvor jeg ville. Etter videregående gikk jeg ett år på Spin-Off forstudium i dans, og deretter flyttet jeg til Stockholm for å studere på Balletakademien. Jeg har også undervist flere klasser for både voksne og barn i ulike dansestiler gjennom årene. I Dancemania underviser jeg i West Coast Swing.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å danse West Coast Swing

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Nivå:
• Nybegynner steg 1

Vis flere tilsvarende kurs: