NEK 405-1 Elektrotermograf level 1 - webinar



Kursarrangør: Elma Instruments AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 08:00 - 17:00
Varighet: 3 dager
Pris: Gratis
Neste kurs: 17.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi holder kurset NEK 405-1 Elektrotermograf som webinar. Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering.

Innhold:
Å kunne forstå og håndtere et termografi kamera på riktig måte, og bruke det riktig i elektro- og byggtermografi og ikke minst kjenne til risiko og fallgruver. Tolke og forstå bilder (resultatet), utarbeide en forståelig rapport og presentere måleresultatene på en korrekt måte. Eksamen kan avholdes siste kursdag.

*Gjelder kun ved kjøp av NEK 405-1 Elektrotermografikurs og termografikamera FLIR T5xx samtidig eller etter kurset (halv pris på kurs ved kjøp av FLIR E76 kamera). Ellers er kursavgiften kr. 8950,- Kursavgiften vil bli trukket fra prisen på kameraet

Sertifiseringseksamen etter endt kurs:
For hjemmeeksamen, ta kontakt med Nemko Personellsertifisering eller DNV GL.

Note: For eksamen som bør gjennomføres innen kort tid etter webinar kan deltagere, før kurset, avtale med NEMKO eller DNV for å ta en hjemmeeksamen via Skype for Business eller Teams. En slik eksamen vil da foregå i kontrollerte former hvor sertifiseringsorganet i er i dialog med kandidaten i et to-veis Skype/Team møte hvor kandidaten deler skjerm og benytter videokamera. De håndterer da en-og-en kandidat slik og kan dermed bistå med praktisk innlogging og samtidig overvåke at kandidaten følger de krav som stilles til de ulike ordningene. Enklere kan det ikke bli!

Eksamensavgift kommer i tillegg til kursavgift.