HD Brows + BrynslamineringKursarrangør: Beauty London Pro
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: 09.00-11.00
Varighet: 2 dag
Pris: 3990

Har du lyst å lære både grunnleggende farging og forming av bryn, men også den populære behandlingen brynslaminering? Da har du kommet til rett sted. På dette kurset har vi slått sammen to kurs til ett, hvor du lærer alt innen farging, forming og brynslaminering!

Lær hvordan du utfører HD brows:
HD Brows behandlingen er fullstendig tilpasset hver enkelt kunde. Vi tror virkelig at øyenbryn er unike og du vil derfor aldri se oss bruke øyenbrynsstensiler eller design i en størrelse som passer til alle former.

Øyenbrynene til kunden din skal være like individuelle som de er. Dette gjenspeiles på tvers av hvert trinn i opplæringen vår. Våre brynseksperter vil lære deg om brynskartlegging, ansiktsformer og hemmeligheten bak vårt eksklusive design. Vi vil trinn for trinn vise deg vårt unike utvalg av teknikker for å lage perfekte skreddersydde bryn for hver kunde.

Vi vil sørge for at du får de tipsene og verktøyet du trenger for å gjøre øyenbrynsimperiet ditt til en suksess!

Lær hvordan du utfører HD brows brynslaminering:
Skap den mest trendy og etterspurte øyenbrynsstilen.

Brynslaminering kan brukes til å skape det etterspurte “Bushy Brow” utseendet, men det er så mye mer enn det. Når du går på kurset, lærer vi deg ikke bare hvordan du lager det børstede utseendet, vi viser deg også hvordan du bruker lamineringsteknologien for å korrigere kundens bryn form og få dem på plass med resultater som varer i opptil 6 uker.
Enten kunden din ønsker å transformere brynsformen fullstendig, legge til en teksturert finish eller korrigere ujevnheter, lærer vi deg hvordan du kan tilby et fullt tilpasset og skreddersydd resultat.

Velg HD Brows laminering på grunn av produktenes kvalitet og opplæring. Start din nye inntjening umiddelbart.

Vi tilbyr gruppekurs og privatkurs:
GRUPPE 6990,- / PRIVAT 7990,-

Hva er inkludert i kurset:
Teori, praksis, manual og diplom
20% rabatt i nettbutikken på kursdagen (kit ikke inkludert)
Utvidet hjelp og kundestøtte
Bruk av HD Brows bilder til markedsføring
Tilgang til vår profesjonelle merkevare nettbutikk
Sertifisert og internasjonalt gjenkjent HD Brows diplom

Hvorfor velge HD brows:
• Rask og trygg behandling
• Behagelig for kunden
• Styrkende keratinbehandling integrert i produktene
• Gir glans og pleie til de naturlige brynshårene
• Helt fri for ammoniakk
• Ikke testet på dyr
• Verdenskjente produkter
• Godt omtalt av VOGUE, BYRDIE og TREATWELL

Kurslærere:
Våre HD Brows sertifiserte kurslærere gir deg steg for steg veiledning på hvordan å mestre teknikken ved å vise deg teknikken samt la deg forsøke selv på din egen modell.

Din kurslærer står klar til å gi deg ferdighetene som trengs for å levere sluttresultater kundene dine vil elske.

Etter et kurs med oss vil du ikke være alene og kan når som helst ta kontakt for tips, råd og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

Modell:
Du må ta med egen modell til praksisdelen på siste halvdelen av kurset. Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid før kurset.

Modellen må være over 18 år, frisk og ikke gravid. Modellen kan med fordel ha mye brynshår slik at det er litt å jobbe med.

Viktig info:
Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen.

Betaling: kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din. Betalingsfrist er 14 dager før kursdato.

Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil du faktureres for hele beløpet dersom du ikke allerede har betalt.