Yin Yoga



Kursarrangør: Magenta Yoga
Sted: Ved Nadderud stadion, samme hus som Kiwi
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 61, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 90 minutter
Pris: 2.400

Vi tilbyr Yin Yoga. Yin Yoga kurs passer for absolutt alle og vi har kurs både formiddag og kveld. Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform som passer for absolutt alle. De fleste stillingene gjør i liggende eller sittende på deilige, myke og varme ullmatter.

Innhold:
I Yin yoga holder vi utvalgte yogastillinger over lengre tid, dvs. i 3-5 minutter. Dette gir oss mulighet til å tøye og styrke dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd og løse opp i blokkeringer i bindevevet/fascia, mens vi jobber med avspennende pust. Vi bruker lange og dype pust når vi praktiserer, med pust helt ned i bunnen av lungene. Dette gir god tilgang til oksygen for musklene. Det er viktig å huske at muskler som strekkes også trenger økt tilførsel av oksygen. Dyptgående og rolig pust senker produksjonen av stresshormoner i kroppen, noe som bidrar til økt ro på sikt. Når vi åpner opp kroppens blokkeringer vil du kanskje også kjenne at energien øker.

En skikkelig deilig time, hvor fokus er å gi slipp på spenninger/blokkeringer i kropp og sinn, hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt og optimaliserer cellenes regenerasjon. Du vil kjenne at musklene slapper av, pusten blir mer fullstendig, og tankene stilner. Disse dype integrerende terapeutiske øvelsene bidrar til å åpne opp kroppen, frigjør spenninger, redusere stress og gjenopprette balansen i kropp og sjel, slik at du kan finne kontakten med dine indre bevegelser og kroppens indre visdom.

Målgruppe for kurset:
Denne timen passer like godt for deg som ønsker å bli mer fleksibel, som for deg som som er sliten, sykemeldt, utbrent eller trenger å slappe av og hente ny energi.