Vippe-extensions kurs Gloss Lashes 1:1 Klassisk teknikkSted: Møre og Romsdal, Ålesund
Møre og Romsdal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.990
Neste kurs: 11.11.2019 | Vis alle kursdatoer

Vippeextensions 1:1 Klassisk teknikk kurs egner seg både for nybegynnere og profesionelle. Det anbefales å ta Vippeextensions 1:1 teknikk kurs før man tar Vippeextensions 3-7D teknikk kurs. På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe profesjonell.

Innhold:
Gloss Lashes vippeextentions er lekre vipper som er superpopulært. Her vil kundene komme regelmessig for å fylle ut og forlenge sine egne vipper. Glosslashes er vipper av meget god kvalitet, som ser helt naturlige og lekre ut. Liker du å arbeide med hendene og liker og jobbe smått og tålmodig er dette kurset for deg!
Dette er en profesjonell metode for forlengelse av øyevippene 1:1 Øyevippene blir individuelt limt på ett og ett. De er lette, og de ser ut og oppfører seg som ekte.
Selve påsettingen av vippene tar fra 60-180 minutter. Det er smertefritt og avslappende. Vippene er vanntette, man kan både dusje, bade og svømme med dem, og de blir ikke påvirket eller ødelagt av varme. Maskara er ikke nødvendig.Gloss Lashes produkter er av høyeste kvalitet. Vippens mykhet og lettehet lar deg få et naturlig resultat av forlengelse og fortykkelse av øyevippene. Dette luksusproduktet er beregnet til påføring med 1:1 teknikken. Gloss Lashes øyenvipper finnes i varierende tykkelser og lengder for å kunne lage den mest naturlige look. Gloss Lashes øyevippebehandling er trygg, og etterlater ingen spor.Vi underviser max. 6 personer per gang og er veldig opptatt av at de som lærer hos oss er flinke når de er ferdig med kurset.Vi har ikke eksamen.

Opplæringen foregår med både teori og praksis.

Vippe-extensions 1:1 Teori:
• Helse, indikasjoner og kontraindikasjoner
• Produkter og verktøy som brukes under forlengelsen og fortykkelsen
• Sette på vipper i alle etapper
• Hvordan pleie vippe-extensions
• Påfylling av vippe-extensions
• Fjerning av vippe-extensions

Praktisk:
• Lær hvordan du arbeider med pinsett
• Tilnærming til arbeidet med kunden
• Læring mosjon behandlinger forlengelse og fortykkelse av øyevipper
• Forberedelse til forlengelse av naturlige vippene
• Finne riktig lengde på vippene
• Limeteknikk på øyevippene, passende forlengelse og tetthet av øyevipper
• Den endelige dannelsen av øyevipper for å oppnå ønsket effekt, utseendet på øyet

Du trenger 1 modell til kursets starttid. Hvis du velger profesjonell pakke trenger du også 1 modell til Gloss Express Lashes teknikken. Si i fra på forhånd hvis vi skal hjelpe deg med å skaffe modeller.


MERK! Vi gjør deg oppmerksom på at alle påmeldinger hos Gloss Cosmetics er bindende. Ved påmelding sender vi deg en bekreftelse og utsteder en faktura for gjeldende kurs. Kursdatoer kan bli endret dersom det ikke er nok påmeldte, ubetalt faktura eller det oppstår sykdom. Etter innsendt påmeldingsskjema eller kjøpt kurs via nettbutikken vil det ikke være mulig og melde seg av kurset. Endring av kursdato kan avtales ved framvisning av legeattest.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i vippe-extensions gloss Lashes 1:1 teknikk. Kurset egner seg for nybegynnere.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer basic startpakke. Det lønner seg og velge de større startpakkene, da de minste ikke inneholder alt av produkter som er nødvendig. Du vil spare penger på kjøp i ettertid, da produktene er billigere i startpakkene.


Eksamen / sertifisering

Etter vårt kurs får du diplom i at du har bestått kurset i GlossLashes Extensions som er internasjonalt godkjent. Vi avholder ikke eksamen.