Kurs i rørhåndtering og vinsj i Stavanger

G10 Kontrollørkurs manuelle taljer

Vi tilbyr G10 kontrollørkurs manuelle taljer. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltakeren ha fått teoretiske og praktiske kunnskaper som gir kompetanse i kontroll av manuelle taljer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

G7 Kontroll av vinsjer, taljer og spill

Vi tilbyr kurs i G7 kontroll av vinsjer, taljer og spill. Målsettingen er at etter fullført kurs skal deltageren inneha kompetanse innen kontroll og bruk av løfteredskap til å kunne utføre en sakkyndig kontroll av vinsjer, taljer, spill, veggsvingkraner, søylekraner og enskinnebaner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager

Vinsjoperatør modul P-3.3

Vi tilbyr kurs i vinsjoperatør modul P-3.3. Kurset dekker ny fagplan og skal gi innføring i vinsjer og personalvinsj for operatører. Etter kurset skal deltakerne ha tilegnet seg tilstrekkelige kunnskaper og ferdigheter om sikker bruk av vinsjer med tilhørende utstyr slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager

G-07 Kontroll av vinsjer taljer og spill - del 1 og 2

Vi tilbyr kurs i G-07 kontroll av vinsjer taljer og spill del 1 og 2. Målsettingen med opplæringen er at etter endt kurs skal eleven selvstendig kunne gjennomføre en sakkyndig periodisk kontroll innen G7.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager

Vinsjoperatør P-3.3

Vi tilbyr kurs i vinsjoperatør P-3.3. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner en god teoretisk/praktisk grunnopplæring og tilstrekkelige kunnskaper om sikker bruk av vinsjer med tilhørende utstyr slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 18.04.2024 (+1) 2 dager18.04.2024 (+1) 9.790 kr

Vinsj - modul O-2.3 og P - 3.3 - G7 Vinsj

Hensikten med opplæringen er gi en blivende vinsj operatør en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av vinsjer med tilhørende utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 15 timer 6250 kr

Vinsjkurs modul P3.3 - bedriftsinternt

Vi tilbyr grunnleggende dokumentert sikkerhetsopplæring for vinsj og personalvinsj operatører modul P3.3. Målsettingen med kurset er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper om sikker bruk av vinsjer og personell vinsjer med tilhørende utstyr slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr