Coaching og kommunikasjon i Oslo

Vi gjør oppmerksom på at du finner flere kurs i Kommunikasjon i kategorien HR og personal.

Coaching for foresatte

Rollen som forelder eller foresatt til barn og ungdom er gjerne både fantastisk og krevende. Det gis sjelden opplæring i hvordan vi kan lykkes i parforholdet og foreldrerollen, selv om dette er de viktigste og vanskeligste rollene vi har i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr

Coaching for lærere

Coaching for lærere er for alle som ønsker å skape magi i klasserommet. MadeToGrow møter ofte dedikerte lærere som er opptatt av elever og studenters motivasjon, læring og mestring. På tross av dette har elevene ofte utfordringer med å lykkes og komme i mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr

Coaching for studenter

Vi tilbyr coaching for studenter. Blir du fort stresset, for eksempel før eksamen? Synes du det er vanskelig å komme i gang med oppgavene dine? Eller mangler du energi eller motivasjon til å gjennomføre dem?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern fra 4 - 10 ganger fra 7.000 kr

Drømmeseminaret

Er du opptatt av mangfold, ledelse, likestilling og relasjoner? Kom på drømmeseminaret! Opplev denne unike miksen av foredragsholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Fra 6.495 kr

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Time management: Hvordan få tid til alt - bedriftsinternt

Når man skal håndtere ulike oppgaver i en hektisk arbeidshverdag, være seg personal- og fagansvar, i tillegg til administrative oppgaver og rapportering, opplever mange ledere og medarbeidere at tiden ikke strekker til. Hvordan kan vi løse dette gjennom struktur, kontroll og planlegging?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Lær å bruke ulike kommunikasjonsstrategier for å nå igjennom og oppnå det du ønsker. Bli i stand til å lese forskjellige situasjoner og mennesker. Solide teknikker og verktøy for påvirkning, overbevisning og troverdighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 25.04.2024 2 dager25.04.2024 11500 kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Konflikthåndtering

Vi tilbyr kurs om konflikthåndtering. Lær hvordan du skal håndtere konflikter og uenigheter mellom mennesker. Bli bevisst på planlegging, valg av strategi, kommunikasjon, handlingsplan og løsningsnivå. Konflikter oppleves av de fleste som ubehagelig og vanskelig å takle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 6195 kr

Kurs i kroppsspråk - bli mer bevist

Vi tilbyr kurs om kroppsspråk - bli mer bevist. Forskning viser at en stor del av kommunikasjonen vår består av kroppsspråk. Vi er derfor helt avhengig av å kunne forstå og bruke kroppsspråk når vi skal lede, selge, forhandle eller få andre mennesker med på det vi ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 26.04.2024 1 dag26.04.2024 6195 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

Bachelor i trening og coaching

Vi tilbyr bachelor i trening og coaching. Få en omfattende og unik kompetanse til å planlegge og gjennomføre trenings- og kostveiledning for grupper og individer. Bachelor i trening og coaching er et studium som gir deg en omfattende kompetanse for å jobbe med mennesker, trening og kostveiledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 54.900 pr semester kr

Mindfulness coaching

Vi tilbyr mindfulness coaching. Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Det gir plass til både personlig samtale og muligheten for å jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom Mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1.100 kr

Coachende lederskap - bedriftsinternt seminar

Vi tilbyr bedriftsintern workshop for dere som vil lære mer om coachende lederskap. Dagen er spekket med praktiske verktøy. Dere lærer enkle coaching teknikker, får gode kommunikasjons verktøy og lærer hvordan dyrke frem vinnende vaner. En topp workshopsamling for ledergrupper og teamledere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager avtales kr

Business Communication Skills

Vi tilbyr kurs i Business Communication Skills. BCS-kurset gir deltakerne utvidet vokabular og økt taleflyt som sikrer presis og produktiv kommunikasjon i forretningsengelsk. Deltakerne vil opparbeide seg ulike ferdigheter i engelsk som formidler ekspertise og profesjonalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>