Vinkurs: Veritas Riedel - bedrifter og større grupperKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Hele landet, I din bedrift, hjemme hos deg eller annet egnet sted
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Dagtid og kveldstid Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 1/2 time
Pris: fra 985 pr pers

Vi tilbyr vinkurset Veritas Riedel for bedrifter og større grupper. Vinum ble lansert i 1986 og var det første glasset som ble maskinlaget basert på de ulike druetypene. Kurset inkluderer 4 Vinum vinglass, aromahjul, og vinkompendie til odel og eie.

Innhold:

Riedel Vinum:
En smaksreise rundt og omkring nytteverdien av et Riedel vinglass, lær om dens smakshemmeligheter og fortreffelighet. Opplev druetypiske viner koblet opp mot glass, vinglede, vinkunnskap i en uformell stemmning. Kurset inkluderer 4 Vinum vinglass (verdi 1090.-) til odel og eie, aromahjul,og vinkompendie.

Vinum ble lansert i 1986 og var det første glasset som var maskinlaget basert på de ulike druetypene. Vinumserien er ikke utviklet på tegnebordet, men utviklet over tiår i forskjellige smakspaneler hvor eksperter innenfor vinområder har definert hvilket glass som uttrykker druen best. Vinumserien lages i krystall og lages i Bavaria i Tyskland.

En glasskurs er nyttig for egen vinkunnskap. Hva er da bedre enn å smake på gode viner og ta del i en stor vinopplevelse sammen med andre. Vi kan tilby deg en helt spesiell vinsmaking som garantert vil falle i smak! La oss gjøre deg og dine gjester oppmerksom på hvor viktig det er med gode vinglass, de aller fleste har ikke fått oppleve hvor stor forskjellen er! Du tror det ikke før du har prøvd det!

Vi tilrettelegger glasskurs som offisielle Riedel-ambassadører i Norge. Kurset passer i alle fora både private og bedrifter. Vi har 3 ulike glasskurs som dekker store deler av rekken til Riedel sortiment.


Informasjon:
Smakingene passer for alle og tilpasses spesielt til hvert enkelt oppdrag. Glasskursene Veritas & Vinum vil lære deg å sette pris på hvordan vinglass kan brukes opp mot mat, hvilket glass som er best å bruke mot ulike viner. Og selvfølgelig med nyttig vinkunnskap om vinene og vinområdene. Riedel kursene kan bestilles av privatpersoner,en gruppe venner, foreninger eller firmaer.

Varighet 1½ time / etter avtale. Vinkursene arrangeres på bestilling og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Vi holder kurs fra 2 - 100+ personer. * Prisen forutsetter 20 personer eller flere. Om man er færre justeres prisen opp til minsteprisen for kurset minus glassverdi. (Grunnpris = 20 × oppgitt pris). Bedriftskunder etterfaktureres. Private kunder etter egen avtale.

Smakingene gjøres i samarbeid med Riedel. Alle deltagere vil få tilgang til enestående gode tilbud fra Riedel i etterkant.

Målgruppe for kurset

Bedrifter og større grupper

Kursmateriell

Basis-kurset inkluderer:
• 4 viner til vinkurset
• 4 gl / person Riedel Glassleie
• 1 ½ time varighet / etter avtale
• ABC Basis vinkompendium
• Smakeark
• Aromahjulet norsk utgave

Uttalelser

Folkeuniversitetet i Ålesund
In Vino Veritas gjorde en meget god jobb og klarte på en pedagogisk og fengende måte presentere stoffet slik at det ble interessant og spennende for kandidatene" 19 av 20 kandidater bestod fagprøven!!
- Lars Peter Birkelund, faglærer

DATA PRO AS
In Vino Veritas er blitt et fast innslag i Data Pros forretningsmessige og sosiale sammenkomster for både kunder og eiere, og vi har høstet meget gode tilbakemeldinger på våre arrangement, takket være In Vino Veritas som har vært sentralt i disse.
- Randi Asbjørnsen, daglig leder

Vis flere tilsvarende kurs: