Videreutvikling i moderne presentasjonsteknikk m/skuespillerSted: Den Norske Dataforening
          Oslo
Kursadresse: Møllergata 24, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl. 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 4990

Kurset er en videreutvikling av to dagers kurset i presentasjonsteknikk og det er en forutsetning at du allerede har deltatt på det. 8 deltakere på kurset for at alle skal få best mulig utbytte.

Dette er et kurs med mye praktisk trening på dine kommunikasjonsferdigheter.
På kurset fordyper vi oss i to hovedelementer og virkemidler i en presentasjon:
Nemlig historiefortelling og stemmebruk.

Vi tar for oss 6 ulike former for historiefortelling.
Når bruker vi de ulike variantene?
Hvordan og hvorfor bruke historiefortelling i hver eneste presentasjon?

Hvordan bruke stemmen din enda mer bevisst for å kommunisere tydeligere og mer effektivt!
Lær 4 stemmekarakterer som gir deg mer energi i formidlingen
Lær mer om 3 måter å holde på tilhørernes oppmerksomhet.
Kurset har god balanse mellom teori og praktisk trening, med konstruktiv feedback og refleksjon. Vi jobber innenfor trygge rammer med å videreutvikle formidleren i deg, ditt engasjement, din troverdighet og at du skal trives i rollen!

Til kurset kan du ha med deg et utdrag (ca 3-5 min), gjerne starten på en presentasjon du enten har gjort eller skal gjøre, som utgangspunkt for treningen, den kan være på norsk eller engelsk. Det er en fordel om du kan dette innholdet ganske godt.

Dette er et område jeg har fordypet meg i og jobbet med de siste 12 årene. Jeg har utviklet mitt eget konsept, TIN (Teater-Idrett-Næringsliv), hvor jeg tar i bruk teknikker og virkemidler fra teater og idrett. Jeg har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London. For meg er det meget givende å kunne bruke av min 22 årige skuespillererfaring til å kurse andre aktører i presentasjon og kommunikasjon. Jeg får ofte tilbakemeldinger på at jeg er god til å se og få frem den enkeltes potensiale, er ærlig og gir konkret feedback som gjør deg til en bedre formidler.

PS! Jeg gjør også bedriftsinterne kurs. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Målgruppe for kurset

Alle som presenterer i jobbsammenheng

Kursmateriell

Handout og kursbevis

Uttalelser

"Torunn Meyer er et levende studie av det hun lærer bort. Hun er engasjert, inspirerende, klar og lekende i sin tilnærming til å lære bort presentasjonsteknikk. Hun lager et positivt læringsmiljø med humor og fag om hverandre, som for meg gav maksimal uttelling. Jeg anbefaler trygt Torunns kurs til alle som skal stå foran store og små forsamlinger!!" Christian Martinsen - Client Executive i Embriq AS

"Jeg lærte mye om meg selv og hva jeg kan forbedre for å holde bedre presentasjoner. Spesielt interessant var det å se hvor mye bedre presentasjonen ble bare på andre forsøk, og ikke minst at det som for meg virket som overdrevet tydelig språk, for tilhørerne virket helt naturlig. Jeg har lært å spille på de egenskapene som allerede er en del av meg, slik at neste presentasjon kan løftes flere hakk uten at det koster veldig mye trening. Jeg har også lært hvilke områder jeg må jobbe med, som i dag vil kreve en del innsats men som på sikt også kommer til å bli enklere." Therese Ingebrigtsen - Cisco Systems Norway AS

"Torunn har gitt meg et inspirerende kurs i presentasjonsteknikk. Alle deltakerne på mitt kurs forbedret sitt personlige foredrag enormt fra dag 1 til dag 2, da vi brukte noen av de nye teknikkene vi hadde lært. Forbedringene gikk på både innhold og på fremføring. Jeg anbefaler dette kurset til alle som ønsker å forbedre sine presentasjoner." Linda Platerink - Testleder i Lemontree AS

"Kurset med Torunn lærte meg masse om ting jeg ikke var spesielt oppmerksom på når det gjelder hvordan jeg presenterer ting, og vi drillet nok på det til at det sitter. Jeg har blitt veldig oppmerksom i forhold til kroppsspråk, fakter og tull som man gjør uten at man er klar over det, balansen mellom ulike typer stimuli (PowerPoint vs. det man sier og gjør), og ikke minst, teknikker for å forberede seg i forkant av presentasjoner.
Liker spesielt Torunns fokus på at alle har en historie å fortelle, og hennes fokus på viktigheten av at kommunikasjonen i en presentasjon faktisk ikke er enveis, men i høyeste grad bør involvere alle deltakerne. Synes også at hun klarte å skape en atmosfære trygg nok til at deltakerne turte å "drite seg ut litt" i kontrollerte former.
For mitt vedkommende har kurset gjort meg til en bedre "storyteller". Jeg bruker aktivt historier og bilder og kurset har gitt meg trygghet til å kunne kjøre mer dynamiske presentasjoner for å forankre budskapet sterkere. Jeg prøver å bruke det jeg har lært, og føler at effekten er god!"
Tom Andersen - Product Manager i Basefarm AS

"Jeg har vært på kurs i presentasjonsteknikk med Torunn Meyer, og det hjalp meg. Jeg var ikke vant med å holde presentasjoner, men fikk av Torunn god hjelp til hvordan en skulle gå frem. Kurset har jeg anbefalt til andre, og jeg tror alle som holder foredrag treng et kurs hos Torunn Meyer."
Inger Husveg Lassen - Markedskonsulent i Geno

"Kurset til Torunn i presentasjonsteknikk var veldig motiverende, givende og lærerikt. Hun er veldig pedagogisk dyktig, har et meget godt faglig innhold og formidler det med snert i humøret. Hennes direkte og konstruktive tilbakemeldinger kombinert med evnen til å se detaljer ingen andre ser og gi personlig feedback, er helt unik. Hennes tilbakemeldinger er lette å forstå og implementere. Hun har flyttet meg opp i en helt ny divisjon. Før brukte jeg mye tid på faglig innhold i PowerPoint og følte ikke at jeg hverken fikk spesielt kontakt med publikum eller skilte meg ut fra andre foredragsholdere.

"Nå jobber jeg mer med manus og har direkte kontakt med publikum uten PowerPoint !!!. Jeg har allerede prøvd metodikken, og tilbakemeldingene jeg har fått fra publikum er at de får med seg hovedbudskapet på en ekte og levende måte. Jeg kan sterkt anbefale både kurset og Torunn".
Andreas Bjerke - Daglig leder i Pluss Medicus Ltd

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.