Videreutdanning i osteopatiKursarrangør: Høyskolen Kristiania
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Kirkegata 24, 0153 Oslo (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart august - Rullerende opptak
Varighet: 1 år
Pris: 50.600 pr semester

Vi tilbyr videreutdanning i osteopati. Den 1-årige videreutdanningen er nødvendig for medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og for å fullføre diplomoppgave, som kreves for å kunne titulere seg Osteopat D.O. MNOF.

Innhold:
Videreutdanningen bygger på Bachelor i Osteopati og gir deg ny kunnskap og nye ferdigheter gjennom teoretisk og praktisk undervisning samt klinisk praksis på studentklinikken, som er viktig for å kunne jobbe effektivt som en kompetent, praktiserende osteopat. Du vil blant annet lære om tverrfaglig behandling av smerter gjennom kognitiv terapi, ernæring, fysisk aktivitet og trening. Emner innen økonomi, markedsføring og etablering av egen klinikk gjør deg rustet for hverdagen som vil møte deg etter endte studier.

Program:

1. semester)
• Klinisk veiledning og utvikling 1
• Osteopatisk og tverrfaglig behandling 1
• Helsevitenskap og forskningsformidling

2. semester)
• Osteopatisk og tverrfaglig behandling 2
• Klinisk veiledning og utvikling 2
• Etablering og drift av klinikk

Karriere:
Osteopati blir stadig mer etablert som behandlingstilbud i Norge, og de fleste uteksaminerte velger å jobbe ved egne klinikker. Som diplomert osteopat har du arbeids- og videreutdanningsmuligheter i utlandet – kunnskapen har du i hodet og hendene. Du har rett til medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og vil få ansvars- og skadeforsikring, og du registreres, slik at du ikke må betale merverdiavgift på tjenestene og behandlingen du leverer.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker videreutdanning i osteopati

Forkunnskaper:
• Fullført Bachelor i Osteopati