Videregående kurs i Swing & Rock’n Roll (nivå 2)



Kursarrangør: Kom og Dans Hedemarken
Sted: Ottestad Samfunnshus,
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Gubberudveien 36, 2312 Ottestad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 19:45 - 21:15
Varighet: 6 uker
Pris: 750

Vi tilbyr videregående kurs i Swing & Rock’n Roll, nivå 2. Swingkurs hos Kom og Dans etter Johan Fastings Kursopplegg, er et intensivt pedagogisk opplegg utarbeidet på basis av innsamlet historisk film- og musikkmateriale fra dansemiljøer over hele landet.

Innhold nivå II:
Vi har 4 forskjellige kurs på Start Videregående, som bygger videre på grunnkursene. Deltakerne lærer å bruke alt de har lært på grunnkursene, men i nye sammensetninger. En lærer også nye turer på dette nivået, og det å få flyt i dansen.

Rock`n Roll
Lær å danse til de korte, kontante bølgene i musikken. Kurset tar utgangspunkt i 50-åras dansing etter den nye rockemusikken. Dette er et kurs med enkle turer og viktig teknikk, slik rockedansen ble danset særlig i byformene.

Rockeswing
Lær å danse swing til den norske danseorkester-tradisjonen.
Her lærer du de mest brukte svingturene slik dansen utviklet seg på danselokalene rundt omkring på bygda.

Danseswing
Lær å danse sving etter sakte svingmusikk. Det du lærer på dette kurset er viktig for å danse glidende svingformer, de svært varierte formene med en mengde spennende turer (for eksempel turer der en holder med begge hender)

Bygdeswing
Også et kurs med swing i dansebandtradisjon. Dette er kurset hvor jentene lærer å”ordne” opp i dansen og improvisere, mens gutta lærer teknikk som siden kan brukes til å takle to jenter samtidig.


Målgruppe for kursets:
For alle som ønsker og lære å danse Swing & Rock’n Roll