Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur i Drammen

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

Juniorkurs

Vi anbefaler juniorkurs fra hunden er ca. 6 mnd til 12 mnd gammel. Målet er å få en trygg og sosial hund du kan ha med deg overalt – den perfekte selskapshunden! Obs! Husk at valpen din må ha deltatt på valpekurs hos Musti eller andre hundeskoler i forkant av juniorkurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 6 kvelder 2.395 kr

Grunnkurs for hunder over 6 måneder

Vi tilbyr grunnkurs for hunder mellom 6 - 12 mnd. Alle våre øvelser på kurset er plukket ut med tanke på hverdagstrening og familiehunden og vår treningsform er belønningsbasert. Vi har valgt ut øvelser som vi har opplevd som svært egnede for grunnopplæringen av hunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Triksekurs

Vi tilbyr triksekurs for hund. Triksekurs bidrar til å styrke og bygge et ubrytelig bånd med hunden din og gjøre det mulig for dere begge å ha det gøy sammen! Hundetrikstrening er en fantastisk måte å lære å kommunisere, ha mer moro og bygge et sterkere forhold til hunden din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Videregående valpekurs del 2 - Best hverdag

Vi tilbyr videregående valpekurs del 2. På kurset jobber vi videre med alle øvelser fra valp /grunnkurs og videre valpekurs del 1. Vi vil jobbe i ulike miljøer og etablerer / generaliserer øvelsene. På kurset etablerer vi hverdagslydigheten og hjelper deg på veien til å få en hund du kan trives med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Familiepakken (3 kurs)

Vi tilbyr deg en pakkeløsning slik at du kan utdanne din hund til akkurat den hunden du drømmer om! Spar 20% på å velge familiepakken, som inkluderer 3 kurs. Denne kursserien legger også grunnlaget for videre spesialdressur, slik som agility, lydighet, blodspor, rallylydighet osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen fra 5.880 kr

Fordypning i hverdagslydighet - Den komplette hund!

Vårt fordypningskurs i hverdagslydighet hos oss og er for hunder som tidligere har gått grunnkurs og videregåendekurs, evnt. videregående kurs hos andre aktører. Vi vil her ta dressuren til nye høyder, hvor ting skal fungere i vanskelige situasjoner, med større forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld pr uke over 8 uker 2.450 kr

Gøy med hund - Agility

Vi tilbyr kurset: gøy med hund. Her tar vi for oss mange ulike hundesporter og deltakerne får snuse litt på blant annet sport, agility, rallylydighet med mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 dager 1.295 kr

Hverdagslydighetskurs

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs! Vi skaper gode vaner i hverdagen og fokuserer på å lære hunden å samarbeide med eier. På dette kurset jobber vi med å bygge videre på et godt teamarbeid mellom hund og eier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 kvelder 1.195 kr

Grunnkurs hund

Kom i gang med treningen - vi tilbyr grunnkurs hund. Vi har stort fokus på motivasjon og samarbeid mellom hund og fører. Hunden går igjennom noen faser som gjør hverdagen ekstra utfordrende og dette kurset vil gi deg et godt grunnlag for å ha en god opplevelse med hunden videre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 uker 2,200 kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å utdanne fører slik at samarbeidet mellom hund og fører er optimalt, både på treningsbanen og i hverdagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 4 uker 2.200 kr
Drammen Drammen 8 ganger 2.200 kr

Passeringstrening - drop inn

Vi tilbyr passeringstrening for hund som drop inn timer. Det er mange som har utfordringer i hverdagen med passering av hunder, mennesker, syklister, biler mm. Vi ønsker å hjelpe hundeeier med å komme i gang med treningen slik at lufteturene blir en hyggelig opplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 timer 300 kr

Avstandskommandering (lydighet)

Vi tilbyr kurs om avstandskommandering (lydighet) for hund. Avstandskommandering i lydighet er en øvelse som krever kroppsbeherskelse, dyp konsentrasjon og en passe mengde energi, noen som ikke alltid er like lett å kombinere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 790 kr

Belønningsutvikling og teknikk

Vi tilbyr kurs om belønningsutvikling og teknikk for hund. Denne kvelden ser vi på måter å jobbe opp gode belønninger på, både med godbit, leke og oss selv. Hva er en bra belønning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 790 kr

Grunnkurs - hunder over 6 måneder

Vi tilbyr grunnkurs for hunder over 6 måneder. Hovedfokus på våre grunnkurs er at hunden din skal lære å håndtere alle inntrykk, påvirkninger og forstyrrelser i hverdagen med deg som sin trygghet. Starten på å danne kontakt og gode rutiner, samt få en forståelse av hvordan hunder lærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 6 kvelder 2.190 kr

Gøy med hund

Vi tilbyr gøy med hund-kurs. Gøy med hund er et kurskonsept der målet er at du skal kunne aktivisere hunden din, styrke relasjon og samarbeid og samtidig få et innblikk i et knippe forskjellige hundesporter og treningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 6 kvelder 2.190 kr

Hverdagslydighet videregående

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet for viderekomne. Vi vil ha fokus på blant annet passeringstrening, hilsesituasjoner, innkalling og gå pent i bånd, i tillegg til bli og selvbeherskelse. Det vil bli lagt stor vekt på å dempe stress og forstå hvordan dette påvirker hundens handlingsmønster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 6 kvelder 2.190 kr

Privattimer for deg og din hund

Har dere utfordringer som gjør at dere trenger ekstra oppfølging av hunden. Flere av våre instruktører er spesialisert for slike konsultasjoner, og vi planlegger gjerne et opplegg skreddersydd for både hunder og eiere. Vi kommer også på hjemmebesøk dersom dette er ønskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Avtales

Videregående kurs hund

Det legges fortsatt hovedvekt på hverdagslydighet og kontroll med aktiv grensesetting, slik at vi kan stille høyere krav til hundene og fokusere på at treningen skal kunne gjennomføres med flere forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 8 kvelder 2190 kr

Passeringskurs

Det er vanskelig å trene hunden sin til å kunne gå forbi andre hunder uten å gjøre det vi kaller et utfall. Der hunden bjeffer eller kaster seg mot den andre hunden. Det finnes mange gode øvelser for å forhindre dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 3.500 kr

Privat hundegrunnkurs

Et grunnkurs for hundeeiere, et kurs for de som har en voksen hund, men syns det er vanskelig med trening. Vi vil gå gjennom alle de grunnleggende øvelsene hunden skulle trenge for å gå videre på kurs eller bare for å styrke båndet mellom hund og eier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 3.500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>