Videre hverdagskursKursarrangør: Lundqvist Hundeskole
Sted: Lundqvist Hundeskoles
          Akershus, Rælingen
Kursadresse: Nedre Rælingsveg 423, 2008 Fjerdingby (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Mandag kl 18:30 - 21:30 (teori)
Onsdag kl 18:30 - 20:45
Søndag kl 11:00 - 13:30
Onsdag kl 18:30 - 20:45
Onsdag kl 18:30 - 20:45
Torsdag kl 18:30 - 20:45
Tirsdag kl 18:30 - 20:45
Varighet: 7 kvelder
Pris: 2.900

Vi tilbyr vidregående hverdagslydig. Videre hverdag er et hverdagsrettet kurs for de som ønsker å jobbe videre med temaene fra grunnkurset

På den praktiske delen av kurset jobber vi videre med hverdagslydighetsøvelsene fra grunnkurset, med blant annet høyere krav og større forstyrrelser. På flere av kurskveldene oppsøker vi også andre omgivelser for å få et mer realistisk treningsmiljø å trene i. På kurset følger vi også opp kontakt og samarbeidøvelsene fra grunnkurset. I tillegg introduserer vi hundene for nye og mer avanserte aktiviseringsøvelser blant annet innefor temaene søk, lydighet og agility.

Forkunnskaper:
Gjennomført grunnkurs hos Lundqvist Hundeskole er en forutsetning for deltakelse på dette kurset.

Kurset er 100% belønningsbasert, og alle deltakerne må ha litt erfaring med å jobbe på denne måten, og være innstilt på at det ikke benyttes noen form for ubehag i treningen

På våre kurs er det aldri mer enn fem hunder pr instruktør. Hvis du for eksempel er på en kursgruppe med 8 hunder, har gruppa minst to instruktører. Er det en gruppe med 11 hunder, har den minst tre instruktører osv. Vi er veldig opptatt av at hver eneste hund og eier skal få den hjelpen de fortjener, og da trengs det godt med instruktørkrefter.

Alle våre kurs er organisert slik at vi kan gi best mulig individuell oppfølging til hver enkelt. I tillegg er det satt av en halv time ekstra etter hver kurskveld til ytterligere oppfølging. Her jobber vi både individuelt og i mindre grupper dersom det er flere som har like utfordringer. Det er jo heller ikke sånn at de som har spesielle individuelle behov skal ha mye mer hjelp enn de andre på gruppa. Alle skal føle seg sett og få den oppfølgingen de trenger for å få mest mulig ut av hunden sin. Da sier det seg selv at det trengs flere, erfarne og godt skolerte instruktører på gruppa for å komme i mål.

Vi har vårt eget treningssenter med svært gode fasiliteter tilpasset alle typer hundetrening. Over 4000 m2 flombelyste utendørsarealer, 400 m2 treningshall samt en stor, oppvarmet skolepaviljong som brukes til alt fra valpekurs til spesialsøk og teoriundervisning.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle hunder