Vi forbereder konfekt og juledesserter



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Sandnes
Kursadresse: Storgata 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Inge demonstrerer temperering av sjokolade og lager 2 typer fylt sjokolade. Dette er et delvis produksjonskurs hvor hver deltaker får med seg det vi lager hjem.

Ca antall pr pers:
• 20 + 20 trøfler (to forskjellige smaker)
• Ca 25-30 Sarah Bernard på kransekakebunn.
• 1 stk Delfiakake pr deltaker
• Kakemenn, verdens beste (mengde kommer litt an på tilgjengelig tid og ikke minst deltakerne)

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurset betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med kakebokser og kjevle om du har. Ta med forkle, for her skal alle være med.

Vis flere tilsvarende kurs: